News

Scene șocante în Capitală. O femeie a fost atacată cu un cuțit, în fața unui supermarket

O femeie a fost atacată cu un cuțit, în fața unui magazin din centrul Capitalei. Victima a fost transportată la spital, iar agresorul prins.
23.04.2024 | 22:46
Scene socante in Capitala O femeie a fost atacata cu un cutit in fata unui supermarket
O femeie a fost atacată cu un cuțit, în Capitală. Foto (descriptiv) Facebook Poliția Română
ADVERTISEMENT

Incident grav în centrul Capitalei, aici unde o femeie a fost atacată cu un cuțit. Totul s-a întâmplat, marți, în fața unui supermarket din București, iar victima nu a putut riposta. Din primele date, se pare că femeia tocmai ieșea dintr-un magazin situat chiar lângă Banca Națională.

Femeia atacată cu un cuțit, în centrul Capitalei

În momentul în care a părăsit supermarketul, un individ s-a năpustit asupra ei și a înjunghiat-o. Martori au fost oamenii aflați în magazin și angajații, care au sunat la 112. Aceștia au solicitat sprijinul unui echipaj medical. De asemenea, la fața locului au ajuns și polițiștii din Capitală.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a apucat să fugă, iar persoanele din supermarket nu au reușit să îl imobilizeze. La scurt timp, el a fost prins de oamenii legii. Acum se află în custodia polițiștilor, fiind dus la audieri, conform Observator News.

Potrivit informațiilor preliminare, femeia nu îl cunoștea pe individ. Sursa citată precizează că bărbatul ar avea probleme psihice. Victima a fost transportată la spital. Din fericire, rana produsă nu îi pune viața în pericol.

ADVERTISEMENT

Angajata unui hipermarket a fost înjunghiată de un coleg

Un eveniment similar a avut loc în luna martie, atunci când angajata unui hipermarket a fost înjunghiată cu un cuțit. Atacatorul este chiar un coleg al femeii. Totul s-a produs pe 21 martie, în comuna Ștefăneștii de Jos din județul Ilfov.

Victima a ajuns la serviciu la primele ore ale dimineții, iar la scurt timp a fost atacată cu cuțitul. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate la punctul de lucru al lanțului de magazine.

ADVERTISEMENT

Colegul femeii, un bărbat de 33 de ani, a urmărit-o preț de câteva minute, apoi a înjunghiat-o. Ulterior a fugit, fiind prins de polițiști pe un câmp aflat în apropiere de locul incidentului. El s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor.

„O femeie a fost agresată fizic, prin lovire, cu un obiect ascuțit, de către un bărbat. (..) În timp ce aceștia se aflau în depozitul unei societăți comerciale, din satul Crețuleasca, Comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.

ADVERTISEMENT

În cadrul activităților investigativ operative, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au identificat și depistat pe un teren viran situat în apropierea din apropierea DNCB, un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate”, informa IPJ Ilfov, la momentul respectiv.

 

ADVERTISEMENT