News

Scene șocante pe un drum din Prahova. Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat dintr-o mașină aflată în mers. Băiatul era drogat. Update

Au fost scene șocante, luni după amiază, pe un drum din județul Prahova. Un tânăr de 22 de ani s-a aruncat dintr-o mașină aflată în mers pe Centura de Vest a Ploieștiului.
06.06.2022 | 23:22
Scene socante pe un drum din Prahova Un tanar de 22 de ani sa aruncat dintro masina aflata in mers Baiatul era drogat Update
Un tânăr s-a aruncat dintr-o mașină aflată în deplasare pe un drum din Prahova. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT
06-06-2022
20:23

Tânărul de 22 de ani care s-a aruncat din mașina aflată în mers ar fi fost drogat

Conform presei locale din Prahova, tânărul de 22 de ani care s-a aruncat dintr-o mașină aflată în mers, pe Centura de Vest a Ploieștiului, se afla sub influența drogurilor.

Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Întrucât prezenta un comportament agitat, a fost testat cu aparatul DrugTest. Acesta a indicat o valoare pozitivă la substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Pe de altă parte, conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

Incident grav raportat, luni, pe o șosea din județul Prahova. Un pasager s-a aruncat dintr-un vehicul în timp ce acesta se afla în deplasare.

Un tânăr s-a aruncat dintr-o mașină aflată în deplasare pe un drum din Prahova

Evenimentul mai puțin obișnuit a fost consemnat pe Centura de Vest a Ploieștiului.

Potrivit informaților furnizate de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, ar fi vorba de un tânăr în vârstă de 22 ani.

ADVERTISEMENT

În momentul incidentului, acesta era pasager pe scaunul din față. La un moment dat, din motive necunoscute, s-ar fi aruncat din autoturismul în care se afla.

”Centura Vest Ploiești, la kilometrul 64+500 metri, un tânăr în vârstă de 22 ani, pasager pe scaunul dreapta față, din motive necunoscute s-ar fi aruncat din autoturismul în care se afla.

ADVERTISEMENT

Acesta este asistat medical la fața locului. Conducătorul autoturismului în vârstă de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers Ploiești – Brașov pentru efectuarea cercetării la fața locului”, a anunțat instituția Poliției.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației Republika News, în urma gestului său necugetat, tânărul a suferit un traumatism facial, fiind transportat la spital.

Accident similar, cu final tragic, petrecut și în Vrancea

Un accident similar dar, din păcate, cu un final tragic, a avut loc și în județul Vrancea. Duminică, 5 iunie, o tânără de 27 s-a panicat şi a sărit din autoturismul pe care îl conducea, în localitatea Sihlea, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

ADVERTISEMENT

”La data de 5 iunie, ora 20,10, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum neclasificat, adiacent DJ 202 E, în localitatea Sihlea, drum care ocoleşte podul de peste pârâul Slimnic, prin albia acestuia.

Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că o femeie de 27 de ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe o porţiune în rampă, s-ar fi panicat după ce motorul autoturismului s-ar fi oprit şi ar fi sărit din autovehicul, fiind prinsă sub acesta”, a precizat IPJ Vrancea.

Ulterior, femeia a fost preluată de ambulanță dar, din cauza leziunilor multiple, aceasta a decedat ulterior.

ADVERTISEMENT