Life

Scenele greu de privit difuzate la Pro TV! Mâna dreaptă a lui George Mihăiță, sfârșit tragic: „Am trăit emoții multiple”

Imagini șocante la Pro TV! În serialul Clanul, un om important din casa lui Bebe Măcelaru, rolul făcut de George Mihăiță, și-a găsit sfârșitul.
29.11.2022 | 13:45
Scenele greu de privit difuzate la Pro TV Mana dreapta a lui George Mihaita sfarsit tragic Am trait emotii multiple
Un apropiat al lui George Măcelaru a avut un sfârșit tragic, în Clanul. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Actorul Constantin Dogioiu și-a făcut ieșirea din serialul Clanul într-un mod memorabil. Mircea, personajul pe care îl interpretează în producția regizată de iubitul lui Theo Rose, a avut parte de un sfârșit tragic în episodul cu numărul 11.

Scene șocante în serialul Clanul. Mâna dreaptă a lui George Mihăiță a avut parte de un final tragic

Clanul se bucură de un adevărat succes în rândul telespectatorilor de la Pro TV. Personajele interpretate cu măiestrie de actori consacrați precum George Mihăiță, care îl aduce la viață pe Bebe Măcelaru, Carmen Tănase, Denis Hanganu- durul Tudor Achim, Cătălina Grama și mulți alții le-au intrat în suflet celor de acasă.

ADVERTISEMENT

Filmările sezonului I s-au încheiat deja, iar sezonul doi este în lucru, însă nu toți au avut șansa să treacă mai departe. Doar două episoade mai sunt de difuzat, iar în cel cu numărul 11, oamenii își iau adio de la un personaj destul de important.

Este vorba despre Mircea, mâna dreaptă a temutului interlop. O luptă prezentată extrem de realist între Poliție și Mafie, cu scene de un puternic impact emoțional, îl pune la grea încercare.

ADVERTISEMENT

Mircea, jucat de Constantin Dogioiu, este convins că Tudor Achim este „cârtița” și îi întinde o capcană, surprinzându-l în timp ce se întâlnește cu comisarul Costoiu.

Constantin Dogioiu, a vorbit despre secvențele dificile

O luptă incredibil de puternică începe, iar bătălia are un final neașteptat, dar și tragic, Mircea este ucis, făcându-și astfel ieșirea din serial.

ADVERTISEMENT

Constantin Dogioiu a vorbit despre ce aceste momente și despre onoarea pe care consideră că a avut-o să facă parte dintr-un proiect de atât de mare anvergură precum Clanul.

„Ultima secvență pe care am filmat-o pentru sezonul I a coincis cu ultimele minute ale caracterul fictiv Mircea Gruiu, din viața-i creată prin contopirea abilităților fiecărui membru al echipei Clanul.

ADVERTISEMENT

Din ce îmi aduc aminte, am trăit filmarea acestei secvențe la fel ca filmarea tuturor celorlalte secvențe ale acestui prim sezon, cu amendamentul că și eu sunt subordonat marelui privilegiu al vieții de a face imposibilă xeroxarea fiecărei și oricărei clipe”, a dezvăluit actorul din Clanul.

„Am avut emoții multiple”

Constantin Dogioiu susține că emoții multiple l-au încercat pe parcursul filmării ultimelor clipe de viață ale lui Mircea Gruiu, dar că nu a lăsat ca acestea să-i afecteze capabilitatea de a juca.

clanul george mihăiță moarte
Scene de a filmările serialului Clanul.
Foto: Pro TV/ colaj Fanatik

„În tentativa de a analiza această bucată din viața mea, pot spune că am avut emoții multiple: mare entuziasm față de bogăția situațiilor dramaturgice și colaborarea cu colegii mei, puțină teamă față de timpul disponibil și limitele abilităților mele, multă afecțiune, recunoștință și admirație față de membrii echipei din care fac parte.

De asemenea, pot spune că toate aceste emoții au avut o forță infimă și pasageră asupra rațiunii mele, aceasta reușind să se impună ca guvernator al valorilor mele și, implicit, decident al acțiunilor mele. Închei acest periplu de scornire în amintiri empirice și cunoștințe lexicale, cu citatul tizului meu, Constantin Brâncuși: ‘Nu e greu să creezi. Greu e să te pui în condiția de a crea’”, a încheiat cel care l-a interpretat pe omul lui Bebe Măcelaru în Clanul.

ADVERTISEMENT
Tags: