Sport

Scenografie de zile mari la Lazio – Bayern! Imagini spectaculoase de pe Olimpico. Video și Foto

Suporterii lui Lazio au afișat o scenografie impresionantă pe Olimpico la meciul cu Bayern Munchen din „optimile” UEFA Champions League.
14.02.2024 | 22:30
Scenografie de zile mari la Lazio  Bayern Imagini spectaculoase de pe Olimpico Video si Foto
Scenografie fabuloasă realizată de suporterii lui Lazio la meciul cu Bayern Munchen. Foto: X.
ADVERTISEMENT

Lazio a primit vizita lui Bayern Munchen miercuri seară în turul „optimilor” UEFA Champions League. Stadionul „Olimpico” din Roma a fost arhiplin, iar fanii gazdelor au pus la cale un spectacol grandios.

Scenografie de zile mari la Lazio – Bayern! Imagini spectaculoase de pe Olimpico

Lazio luptă pentru calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League cu Bayern Munchen. Cele două formații s-au mai întâlnit în aceeași fază a competiției în sezonul 2020/2021. Bayern Munchen a ieșit atunci câștigătoare, scor 6-2 la general.

ADVERTISEMENT

„Bavarezii” au parte de un duel extrem de dificil pe „Olimpico”, mai ales că vin după eșecul drastic cu Leverkusen din Bundesliga. Fanii „alb-azuriilor” au luat cu asalt stadionul și au afișat o scenografie impresionantă în startul partidei. Ultrașii din Curva Nord și Distinti dell’Olimpico au afișat, de asemenea, și un mesaj.

„Memento audere sempre (n.r. amintește-ți să îndrăznești mereu)”, a fost mesajul afișat în tribune de suporterii lui Lazio. Nici fanii lui Bayern Munchen nu au venit în număr puțin la Roma.

ADVERTISEMENT

Suporterii „bavarezilor” au sosit în grupuri la stadion însoțiți de forțele de ordine. Potrivit, Corriere dello Sport, aproximativ 3,500 de fani ai campioanei Germaniei sunt prezenți pe Olimpico pentru confruntarea cu Lazio.

Lazio se ține bine pe teren propriu

Lazio, sub comanda lui Maurizio Sarri, nu a impresionat în acest sezon de Serie A. „Biancoceleștii” se află abia pe locul 7, cu 37 de puncte după 23 de partide. Totuși, în actuala stagiune, Lazio are un parcurs foarte bun în meciurile de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Conform statisticienilor de la Opta, Lazio are cea mai bună defensivă din Top 5 campionate în meciurile de pe teren propriu din acest sezon, la egalitate cu Lille. Echipa lui Maurizio Sarri nu a reușit să mențină poarta intactă în 10 meciuri disputate pe Olimpico.

„Cu siguranță Sarri este un maestru al fotbalului. Îl definesc ca un dependent de fotbal, îl trăiește cu pasiune și trepidație. Din când în când dispare pentru a merge să se uite la meciuri sau la poze. Cred că această echipă nu a avut rezultate consistente doar cu echipele inferioare, s-a descurcat întotdeauna bine cu cele de nivel superior. 

ADVERTISEMENT

Competitivitate, agresivitatea grupului, sunt ingredientele pentru a face Lazio mare. Cred că aceasta este o echipă care s-a dovedit a fi la egalitate cu echipele mai bine cotate. Trebuie să crezi”, a declarat Claudio Lotito, președintele lui Lazio, înaintea meciului.

ADVERTISEMENT