Sport

Bayer Leverkusen – Bayern Munchen 3-0. Harry Kane, luat la țintă de nemți: „Cel mai prost meci al lui. Catastrofă!”

Bayer Leverkusen a învins-o pe Bayern Munchen, scor 3-0, și a ajuns la meciul cu numărul 25 fără înfrângere în acest sezon. Harry Kane a fost aspru criticat de nemți.
11.02.2024 | 10:01
Bayer Leverkusen  Bayern Munchen 30 Harry Kane luat la tinta de nemti Cel mai prost meci al lui Catastrofa
Harry Kane a fost extrem de criticat după Bayer Leverkusen - Bayern Munchen 3-0. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
11-02-2024
08:05

Harry Kane, luat la țintă după Leverkusen - Bayern Munchen 3-0

Bayern Munchen nu a avut nicio șansă în derby-ul de titlu cu Leverkusen. Echipa lui Xabi Alonso s-a impus clar, scor 3-0, în etapa a 21-a din Bundesliga. Leverkusen s-a distanțat la 5 puncte de locul 2 și continuă seria uriașă a meciurilor fără înfrângere. 

Harry Kane a fost făcut praf de nemți la finalul derby-ului. Atacantul britanic, transferat în vară de „bavarezi” pentru 100 de milioane de euro de la Tottenham, nu a avut realizări contra echipei lui Xabi Alonso. 

Jurnaliștii de la Bild au fost extremi de duri cu Harry Kane. „A fost adus pentru astfel de meciuri. În cel mai important meci, Bayern a pierdut meritat cu 3-0 în faţa liderului Leverkusen. Rezultatul putea să fie şi mai mare.

Va câştiga titlul de golgheter, dar a venit să câştige titluri cu Bayern. Acesta a fost cel mai prost meci al lui Harry Kane în tricoul lui Bayern. Catastrofă!”, au scris ziariștii germani. 

10-02-2024
17:07

Bayer Leverkusen - Bayern Munchen 3-0 (Stanisic 18; Grimaldo 50; Frimpong 90+5)

Leverkusen rămâne neînvinsă și după meciul cu Bayern Munchen, câștigat cu scorul de 3-0. În acest moment, elevii lui Xabi Alonso ocupă prima poziție în clasamentul Bundesligii, la 5 puncte de ocupanta locului secund, Bayern Munchen.

Min. 90+5: GOOOL Bayer Leverkusen!!! Frimpong duce scorul la 3-0 după o ieșire neinspirată a lui Manuel Neuer.

Min. 70: Jamal Musiala încearcă să trimită balonul pe poartă, dar șutul său este blocat.

Min. 59: Șut pe poartă a lui Nathan Tella, dar Neuer se opune fără probleme

Min. 50: GOOOL Bayer Leverkusen!!! Tella trimite o pasă perfectă, iar Grimaldo îl execută pe Neuer cu un șut lângă bară.

Min. 43: Sane primește o centrare în interiorul careului lui Leverkusen, dar Tah îndepărtează pericolul.

Min. 42: Adli aleargă spre golul al doilea, dar Upamecano îl ajunge din urmă și reușește să respingă mingea.

Min. 27: Bavarezii reușesc primul șut pe spațiul porții, dar șutul lui Kane se duce în brațele portarului.

Min. 23: Leverkusen ratează o dublă ocazie de gol, după șuturile respinse ale lui Tella și Wirtz.

Min. 18: GOOOL Bayer Leverkusen!!! Stanisic trimite mingea în plasa porții lui Bayern, după o centrare venită din flancul stâng.

Min. 11: Adli trimite un șut din afara careului, dar Neuer reține fără probleme.

Meciul a început!

Bayer Leverkusen: Hradecky – Tapsoba, Tah, Hincapié – Stanisic, Andrich, Xhaka, Grimaldo – Wirtz, Tella – Adli
Absenți: Arthur, Boniface, Kossounou, Palacios
Antrenor: Xabi Alonso

Bayern Munchen: Neuer – Boey, Kim, Upamecano, Mazraoui – Dier; Sané, Pavlovic, Goretzka, Musiala – Kane
Absenți: Coman, Davies, Gnabry, Laimer
Antrenor: Thomas Tuchel

Meciul Leverkusen – Bayern Munchen are loc sâmbătă, 10 februarie, cu începere de la ora 19:30, în cadrul etapei a 21-a din Bundesliga. Este marele meci al campionatului, cu mari șanse de a deveni decisiv la titlu, între marea revelație a sezonului, Leverkusen, lider neinvins până acum și Bayern Munchen, campioana ultimilor 11 ani, în prezent poziția secundă, la doar două puncte în urmă.

Unde se joacă meciul Leverkusen – Bayern Munchen

Întâlnirea Leverkusen – Bayern Munchen se dispută sâmbătă, 10 februarie, de la ora 19:30 pe stadionul BayArena din Leverkusen, în etapa a 21-a din Bundesliga. Este cel mai așteptat meci de către fanii echipei locale, pentru că dacă trupa lui Xavi Alonso va reuși cel puțin să evite eșecul, nu mai vorbim de victorie, visul de a câștiga titlul va căpăta dimensiuni mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Totodată fanii roș-negrilor recunosc faptul că se tem de acest meci, pentru că Bayern este campioana ultimilor 11 ani în Bundesliga și un club imens, cu performanțe imposibil de egalat de către orice echipă germană. Partida se va disputa cu casa închisă, biletele fiind vândute de mai bine de două luni și epuizate atunci în decurs de nici 48 de ore. E o seară de lucru și pentru forțele de ordine, deoarece nicăieri în Germania Bayern Munchen nu e foarte iubită și de aceea sunt dese ciocniri între fanii bavarezi și cei al celorlalte echipe.

Cine transmite la TV partida Leverkusen – Bayern Munchen

Partida Leverkusen – Bayern Munchen se joacă sâmbătă, 10 februarie, de la ora 16:30, pe stadionul BayArena din Leverkusen, în etapa a 21-a din Bundesliga și va fi transmisă pe micile ecrane pe programele Digi Sport 3 și Prima Sport 3. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Leverkusen, oraș care aparține regiunii Renania de Nord și unde compania farmaceutică de unde provine și numele clubului ocupă o suprafață de 10 km, sîmbătă, 10 februarie va fi o vreme cu cer acoperit toată ziua, dar din fericire cu șanse minime de precipitații, care sunt preconizate a începe de duminică timp de câteva zile. Maxima va atinge 13 grade la ora amiezii, la ora partidei urmând a fi cam 10-11 grade. Derbyul campionatului beneficiază de un arbitru de top, ecuson FIFA, Felix Zwayer.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Leverkusen – Bayern Munchen

Xavi Alonso a fost lipsit timp de mai bine de o lună de aportul a patru jucători cheie, printre care și golgeterul nigerian Boniface, din cauza plecării lor la Cupa Africii. Unde Boniface nici nu a jucat, fiind și acum accidentat în urma unui antrenament. Vor mai lipsi acum Palacios, Arthur și ivorianul Kossnou, care duminică va juca finala Cupei Africii cu Nogeria.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen s-a transformat, spre disperarea antrenorului Thomas Tuchel, în infirmierie, pentru că sunt absenți nouă jucători iar portarul Neuer și Zaragoza sunt incerți. Dintre numele grele out meționăm pe Gnabry, Coman, Davies, Marusic și Sarr. Va fi însă pe teren tunarul Bundesligii, englezul Harry Kane.

Cote la pariuri la jocul Leverkusen – Bayern Munchen

Rar se întâmplă să vedem cote acordate la pariuri în campionatul german în care la un meci al lui Bayern aceasta să nu aibă statut de favorită. Leverkusen este ușor favorită, cotă 2,40 față de 2,80 în fața bavarezilor. Șansă dublă 1X are cotă de 1,40, șansă dublă X2 ajunge la 1,60. Gol marcat de gazde are cotă de 1,20 iar al bavarezilor cotă 1,25.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte multe meciuri jucate între cele două echipe. Ne vom raporta doar la cele începând cu anul 2000 și numai pentru campionat. Avem 11 succese ale bavarezilor, 7 ale celor din Leverkusen și 6 remize. Avem majoritatea meciurllor cu goluri multe, unele chiar cu o plajă între 5 și 8 goluri, dar sunt și doi de 0-0.

ADVERTISEMENT