Life

Schimb de replici dure la America Express. Ce i-au reproșat Iulia Albu și Giulia Anghelescu Laurei Giurcanu. ”Nu ne pare rău!”

Laura Giurcanu s-a luat luat la ceartă cu adversarele ei din ”America Express”. Ce vorbe și-au aruncat concurentele în prima etapă din Argentina
11.12.2023 | 22:01
Schimb de replici dure la America Express Ce iau reprosat Iulia Albu si Giulia Anghelescu Laurei Giurcanu Nu ne pare rau
Laura Giurcanu și Iulia Albu s-au luat la ceartă în ”America Express” Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Încet, dar sigur, ”America Express” strânge rândurile. Concurenții sunt din ce în ce mai puțini, ceea ce înseamnă că și lupta este mult mai strânsă. Tensiunile ies la suprafață și nu este de mirare că unele echipe își aruncă săgeți dure.

Laura Giurcanu, scandal cu echipa Iulia Albu – Giulia Anghelescu

Concurenții ”America Express” se află în prima lor etapă în Argentina. Țara legendarului Messi i-a primit cu o serie de provocări, dar și de surprize. Astfel, primii pași făcuți aici au fost în formula de echipe mixate.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a combinat concurenții diferit, astfel că fiecare dintre ei s-a trezit cu un nou partener de cursă. De departe, cea mai previzibilă echipă a fost cea dintre Aris Eram și Laur Giurcanu. Cei doi s-au tachinat de multă vreme, așa că a venit timpul să stea mai mult împreună.

Cei doi s-au descurcat de minune la toate probele de până acum, semn că rezonează foarte bine. Însă, oricât de bine ar merge cursa pentru ei, seara se termină la fel de greu. Și anume, cu o căutare interminabilă pentru un loc de dormit.

ADVERTISEMENT

Prima seară de cazare în Argentina a fost una destul de dificilă, mai ales după o zi în care toți au alergat de colo colo. La finalul zilei, două echipe nu au mai putu rezista și au simțit nevoia să își arunce replici dure.

Partenera lui Aris Eram nu cedează atât de ușor în ”America Express”

Protagoniștii au fost Aris Eram, Laura Giurcanu, Iulia Albu și Giulia Anghelescu. Cei patru concurenți s-au întâlnit în aceeași zonă și pentru același scop. Din dorința de a-și găsi cazare mult mai repede, niciunul dintre ei nu au mai ținut cont de maniere.

ADVERTISEMENT

Iulia și Giulia și-au încercat norocul la o familie la care, cu câteva momente înainte, sunaseră la interfon Aris și Laura Giurcanu. Văzând că Iuliei și Giuliei li s-a răspund, Aris a aruncat un timid ”Ne-ați furat vecinii!”.

În schimb, partenera lui de competiție și Iulia Albu nu s-au limitat doar la atât, ci au amplificat cearta. Cele două și-au aruncat replici dure, semn că între ele mocnește un scandal mai vechi.

ADVERTISEMENT

”Noi am sunat acolo, să știți. Și până s-a mișcat doamna ați apărut voi”, a spus Aris.

”Ne pare rău”, a răspuns Iulia Albu.

”Nu vă pare rău”, a zis Laura.

”Așa e, nu ne pare rău! Dar ne cerem scuze oricum!”, a fost replica Iuliei.

”Iulia, ești o hoață în continuare”, a conchis Laura.

Acum, mai mult ca niciodată, toate echipele își doresc să ajungă primele la Irina Fodor. Competiția este din ce în ce mai strânsă, iar premiul cel mare va fi câștigat doar de cea mai bună echipă.

Până în momentul de față, este foarte greu de realizat un clasament al celor mai puternice echipe, pentru că în joc au rămas cei mai buni concurenți. În plus, traseul de pe ”Drumul Soarelui” este unul imprevizibil.

ADVERTISEMENT