Life

Tensiuni uriașe la America Express! O angajată Antena 1 rupe tăcerea: „Plină de vânătăi”

Apar informații din culisele show-ului America Express, unele pe care publicul nici măcar nu le bănuia. O persoană din producție rupe tăcerea.
08.12.2023 | 16:00
Tensiuni uriase la America Express O angajata Antena 1 rupe tacerea Plina de vanatai
Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii America Express. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

America Express este un concurs dificil nu doar pentru cuplurile de vedetă înscrise în aventură, ci și pentru cei datorită cărora este posibilă această producție de televiziune.

O angajată de la Antena 1 a avut de suferit din cauza unei echipe de la America Express

Două din figurile care nu se văd pe micile ecrane au rupt tăcerea, dezvăluind câteva lucruri din culisele emisiunii a cărei finală se apropie cu pași repezi.

ADVERTISEMENT

O femeie-cameraman din reality-show-ul de la Antena 1 s-a plâns de cât de dificil i-a fost parcursul prin țările din America Latină, ca operator. A arătat cu degetul către echipa pe care trebuia să o urmeze mereu. Echipă din cauza căreia a avut niște probleme cu umărul, căci vedetele nu erau deloc dinamice, îngreunându-i munca femeii care filma fiecare secvență.

Octavia Iorga a fost pentru prima dată operatoare la America Express, angajata Antenei 1 ocupându-se până la acest sezon de alte reality-show-uri. În cadrul emisiunii „Podcastito Express” a povestit  care a fost principala ei provocare în acest concurs, fiind în echipă cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda sau Cleduții, așa cum îi alintă.

ADVERTISEMENT

„Umărul ei era roșu, era să îi dea sângele!”

Octavia a avut să le facă un reproș celor doi concurenți pe care i-a îndrăgit, de altfel: erau mult prea statici. Asta i-a provocat niște probleme atunci când îi filma. „Mă așteptam să fie greu. N-am avut așteptări ușoare. Știam unde merg.

La început eram plină de vânătăi, dar la un moment dat uiți. Era foarte greu ce se întâmpla în echipa noastră cu Cleduții. Zic asta pentru că ei erau statici. Era mai greu pentru mine, ca operator. Nu schimbi poziția corpului și e normal că te dor toate când stai într-o singură poziție. Așa… când mai mergi, mai alergi, mai schimbi poziția camerei”, sunt confesiunile făcute de angajata de la Antena 1, despre show-ul America Express.

ADVERTISEMENT

Jurnalista care era reporterul echipei formate din cei doi cântăreți, Adriana Zamfir, a confirmat dezvăluirile făcute de colega ei, în cadrul aceluiași podcast de pe YouTube. „Când mă uitam la umărul ei, era roșu. Era să îi dea sângele”, a completat jurnalista.

În ciuda acestor dificultăți cu care se lovesc oamenii din spatele camerelor, adevărații eroi ai acestui concurs de televiziune. Pornim de la simplul fapt că o cameră de luat vederi cântărește 12 kilograme, cele două care s-au ocupat de echipa Edward Sanda & Cleopatra Stratan au spus că au trăit la intensitate maximă fiecare moment petrecut la America Express. Reporterița care era pe urmele celor doi artiști a mărturisit că, la un moment dat, competiția dintre echipele de vedete se transmite și către echipele lor.

ADVERTISEMENT

Finala concursului va fi difuzată pe 27 decembrie 2023

America Express 2023 se apropie de marele deznodământ. Finala show-ului de la Antena 1 va fi difuzată miercuri, 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun. O singură echipă a câștigat marele premiu pus în joc, în valoare de 30.000 de euro.

Potrivit informațiilor dezvăluite recent de FANATIK, în semifinala de la America Express au ajuns echipele formate din Giulia Anghelescu & Vlad Huidu, Alexia Eram și fratele ei, Aris, respectiv Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Cea mai recentă echipă eliminată de la America Express este cea formată dintre Ada Galeș și Antoaneta, mama ei. La plecarea celor două, Irina Fodor a avut câteva cuvinte emoționante de adresat.

„O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat. Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori. Transmiteți energia a două prietene foarte bune. E despre iubire!”, a declarat Irina Fodor despre eliminatele de la America Express.

 

ADVERTISEMENT