Life

Schimbare importantă la Antena 1. Cine va prezenta Observatorul de la ora 17

Schimbare importantă la Antena 1. Cine sunt noii prezentatori ai știrilor Observator de la ora 17. Ei vor apărea de acum pe micile ecrane.
18.03.2024 | 23:59
Schimbare importanta la Antena 1 Cine va prezenta Observatorul de la ora 17
Cine va prezenta Observator 17 la Antena 1. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A avut loc o schimbare importantă la Antena 1. Cine va prezenta Observatorul de la ora 17. Una dintre vedete a prezentat rubrica Horoscop, în cadrul știrilor matinale.

Schimbare importantă la Antena 1, la pupitrul știrilor. Cine va prezenta Observatorul de la ora 17

Știrile Observator de la ora 17:00 vor avea noi prezentatori. În fiecare zi, cele mai importante evenimente ale zilei vor fi prezentate de către Valentin Butnaru și Oana Ormenișan.

ADVERTISEMENT

Iubitul Anei Bodea, Valentin Butnaru, este cel care a dat vestea pe rețelele sociale. Oana Ormenișan prezenta rubrica Horoscop, iar acum se va afla la pupitru pentru a prezenta știrile importante ale zilei.

Tânăra a absolvit Intact Media Academy și se află în echipa trustului de ceva timp, potrivit tvmania.ro. Până acum, vedeta apărea la Observatorul matinal, acolo unde prezenta, zilnic, horoscopul.

ADVERTISEMENT

“Batista va fi aranjată ceva mai bine. Se va demonstra ştiinţific că un Vărsător şi un Capricorn ‘s-ar putea’ înţelege bine la muncă.

Dacă sunteţi iubitori ai culturii britanice, veţi putea savura ‘the 5 o’clock tea’ cu noi. De luni până vineri, vă aşteptăm la Observator 17”, a scris Valentin Butnaru pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Ormenișan a avut deja câteva apariții la știrile Observator de la ora 17. Prezentatoarea a postat deja o imagine de când are noua funcție, iar fanii o apreciază.

“Zâmbet de jurnal, Ne vedem luni la ora 17! Până atunci… sunt curioasă ce planuri aveți în weekend? Am nevoie de inspirație!”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii postate zilele trecute.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Valentin Butnaru este și prezentatorul Observatorului de la ora 12, alături de Olivia Păunescu şi Mihaela Călin. De acum, va prezenta și știrile de la ora 17, alături de noua sa colegă de pupitru.

Valentin Butnaru face parte din echipa Antena 1 încă din 2013. A studiat la Școala de Artă București, însă lucrează în televiziune de mai bine de un deceniu.

A mai prezentat, la Antena 1, varianta românească a emisiunii The Wall – Marele zid. Mai mult, a prezentat, alături de Teo Trandafir, o emisiune realizată de o rețea națională de posturi locale.

ADVERTISEMENT
Tags: