Life

O nouă demisie de răsunet la Antena 1. După Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, o altă vedetă pleacă din trust: ”E mai bine să te retragi”

O nouă demisie de răsunet la Antena 1, după ce Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au plecat. Vedeta care a decis să încheie colaborarea cu trustul.
20.10.2023 | 16:57
O noua demisie de rasunet la Antena 1 Dupa Scarlatescu Bontea si Dumitrescu o alta vedeta pleaca din trust E mai bine sa te retragi
O altă vedetă și-a dat demisia de la Antena 1. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După plecarea chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, a avut loc o nouă demisie de răsunet la Antena 1. O prezentatoare de la Observator a decis să încheie colaborarea cu trustul.

O nouă demisie de răsunet la Antena 1, după plecarea chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Irina Ursu, prezentatoarea Observatorului de Weekend de la 19:00, a decis să demisioneze de la Antena 1. Timp de mai bine de un an, aceasta s-a aflat la pupitrul știrilor.

ADVERTISEMENT

Jurnalista a luat această decizie deoarece simte că nu se mai regăsește în acest proiect. Deși este o persoană ambițioasă, care nu se dă bătută prea ușor, tot a renunțat la colaborarea cu Antena 1.

Fosta prezentatoare a considerat că este mai bine să se retragă, deoarece nu a mai simțit bucurie atunci când apărea pe micile ecrane, în fața telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

“Am decis să încetez colaborarea cu Antena 1. (…) Mi-am motivat alegerea fix aşa: Nu mă mai regăsesc în acest proiect. Deloc.  Cine mă cunoaşte, ştie că sunt un om ambiţios, care nu se dă bătut şi care, cu cuvinte potrivite, poate face şi învăţa orice. Şi cu toate acestea am renunţat, pentru că nu am reuşit să ies din haina veche şi să o îmbrac uniforma nouă. (…)

Am considerat că dacă nu mai simţi bucurie când vii în faţa oamenilor, mai bine te retragi, pentru că voi, cei care ne priviţi, meritaţi la TV oameni care să fie conectaţi 100% şi să emane acea bucurie a comunicării prin toţi porii”, a scris fosta prezentatoare pe pagina de Facebook, însă postarea nu mai este publică în acest moment.

ADVERTISEMENT

Ulterior, vedeta a confirmat, pentru Paginademedia.ro, decizia de a se retrage de la pupitrul știrilor Observator de la Antena 1. Au fost mai multe motive care au determinat-0 să ia această decizie, însă a precizat că nu pleacă cu scandal din trust.

“Ce pot să confirmă e că, da, e decizia mea de a înceta colaborarea cu ei. Au fost mai multe motive care au contribuit la asta, şi de natură personală şi profesională. Nu sunt omul care să plece cu scandal de pe nicăieri”,  a explicat ea pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Irina Ursu a mai spus, de altfel, că are mai multe proiecte în viitor. Jurnalista le va comunica oamenilor mai multe detalii atunci când va simți că e momentul potrivit.

Cine este Irina Ursu

Irina Ursu a devenit prezentatoarea Observatorului de Weekend, de la Antena 1, după ce Octavia Geamănu a fost scoasă de pe post fără explicații. În trecut, a lucrat la alte două televiziuni de știri. A prezentat, de asemenea, știri și la un post de radio.

A absolvit cursurile  Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, specializarea Jurnalism. Irina Ursu are și un masterat în Relații Publice și Publicitate, în cadrul aceleiași facultăți.

ADVERTISEMENT