Life

Cu cine ar participa Adrian Natea la Asia Express 2024. Filmările vor începe la finalul lunii

Cu cine ar putea participa Adrian Nartea la America Express 2024. Filmările vor începe în curând. Surprize printre concurenții de la Antena 1.
06.02.2024 | 00:26
Cu cine ar participa Adrian Natea la Asia Express 2024 Filmarile vor incepe la finalul lunii
Cu cine ar putea participa Adrian Nartea Asia Express 2024. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Nartea ar participa la Asia Express 2024, dar cine îl va însoți în această aventură? Actorul ar putea pleca alături de un cunoscut prezentator de știri din România.

Alături de cine ar putea participa Adrian Nartea la Asia Express 2024

Emisiunea Asia Express revine cu un nou sezon, iar filmările ar începe în viitorul apropiat. Vedetele au semnat deja cu Antena 1, iar printre acestea s-ar număra și actorul Adrian Nartea.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii, pe 28 februarie, cele nouă echipe ar pleca la filmări. Acestea ar urma să aibă loc în Thailanda, Malaezia și Filipine. Astfel, filmările nu vor avea loc în America de Sud, așa cum s-a întâmplat în ultimele două sezoane.

Anca Țurcașiu și fiul ei, Radu Alexandru Cristian, dar și Damian Drăghici și iubita lui, Cristina Stroe, ar face parte dintre vedetele care au acceptat propunerea de a pleca în aventură.

ADVERTISEMENT

Adrian Nartea ar urma să plece la Asia Express alături de Valentin Butnaru, prezentatorul știrilor Observator, de la Antena 1, potrivit Unica.ro.

Fostul actor din serialele “La Bloc” și “Vlad” va petrece două luni departe de soția sa și de fiicele lor. Între timp, Valentin Butnaru o va lăsa acasă pe iubita lui, Ana Bodea, protagonista din serialul “Lia – Soția soțului meu”.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul știrilor și iubita lui sunt discreți atunci când vine vorba despre relația lor. Cei doi au postat imagini împreună pe rețelele sociale, iar actrița de la Antena 1 a declarat că este foarte fericită pe toate planurile.

La fel ca în sezoanele precedente, cele nouă echipe vor supraviețui cu un dolar pe zi și vor fi nevoite să găsească pe cont propriu transport și cazare. De asemenea, vor fi supuse unor misiuni dificile în fiecare ediție a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Adrian Nartea, fericit alături de soție și copii

Adrian Nartea și soția lui, Alina, împlinesc 14 ani de relație. Aceștia au împreună două fetițe, Mara (8 ani) și Petra, în  vârstă de aproape 3 ani. Actorul vrea să fie un adevărat exemplu pentru fetele sale, pentru ca acestea să își aleagă un partener bun atunci când vor crește.

“Eu vreau să fiu cel mai bun exemplu de bărbat ca atunci când o să fie momentul să fiu sigur că o să aleagă ceva ok. E o responsabilitate.

Vreau să fiu cea mai bună variantă a mea, să vadă în mine un exemplu pe care să-l aibă mai încolo. Cred că sinceritatea este cel mai important lucru”, a declarat Adrian Nartea în 2023, conform sursei menționate.

ADVERTISEMENT