Sport

Schimbare importantă pe banca Universității Craiova. A fost prezent la antrenamentul de miercuri dimineața. Exclusiv

Eugen Neagoe a început munca pe banca tehnică a Universității Craiova, dar FANATIK a aflat că deja s-a luat hotărârea unei schimbări importante în staff.
25.01.2023 | 17:45
Schimbare importanta pe banca Universitatii Craiova A fost prezent la antrenamentul de miercuri dimineata Exclusiv
Eugen Neagoe a început munca pe banca tehnică a Universității Craiova, dar FANATIK a aflat că deja s-a luat hotărârea unei schimbări importante în staff. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

”Geană” a debutat cu stângul, ”alb-albaștrii” fiind învinși la Botoșani, scor 0-1, într-un meci în care nu au putut să-l aibă pe noul tehnician alături, deoarece acest nu și-a reziliat încă înțelegerea cu Universitatea Cluj.

Schimbare în staff-ul lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

În lipsa lui Eugen Neagoe, pe banca Universității Craiova la partida din etapa a 22-a din SuperLiga a stat Ionuț Stancu, cel care a fost antrenor la echipele de juniori ale oltenilor și ”satelitul” din Liga 3, iar din 2021 a fost adus la prima formație ca analist video.

ADVERTISEMENT

În cazul în care situația lui Neagoe nu va fi rezolvată nici în această săptămână, Stancu va conduce echipa și la jocul cu FC Hermannstadt din weekend. Însă, FANATIK a aflat că în staff-ul Universității Craiova s-a produs o schimbare importantă.

Noul antrenor secund al oltenilor este fostul atacant Bogdan Vrăjitoarea, care i-a luat locul în staff-ul lui Eugen Neagoe lui Gabi Velcovici. Acesta din urmă se va întoarce la echipa de juniori pe care o antrena.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Vrăjitoarea, care a câștigat medalia de bronz în vara cu echipa de U15 a clubului și fost principal în trecut la echipa secundă, a fost prezent pentru prima dată la antrenamentul formației de miercuri dimineață.

Contre între Universitatea Craiova și U Cluj

Înaintea meciului cu FC Botoşani, oficialii Universităţii Craiova au pornit un război al comunicatelor cu U Cluj. Oltenii l-au acuzat pe primarul Emil Boc că şi-a dorit să-l pedepsească pe Eugen Neagoe, după ce acesta a plecat de la formaţia ardeleană.

ADVERTISEMENT

“Nu vă îngrijorați de lipsa domnului Eugen Neagoe de pe banca echipei la meciul cu FC Botoșani pentru că știam acest lucru încă de acum câteva săptămâni, din momentul în care am aflat că domnul Boc și-a pus ambiția în „a-l pedepsi” pe actualul antrenor al Universității Craiova.

Ca atare, ne-am luat toate măsurile de precauție astfel încât această lipsă să nu ne afecteze. Nu avem nimic a reproșa Universității Cluj! Știm că aceasta a fost o decizie politică în care conducerea executivă a echipei fanion a Clujului nu a avut un cuvânt de spus”, a fost o parte din mesajul transmis de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

La scurt timp de la comunicatul postat de Universitatea Craiova, oficialii lui U Cluj au venit cu un răspuns. Ardelenii au acuzat formaţia din Bănie că vrea să pună presiune pe comisiile Federației Române de Fotbal.

“FC Universitatea Cluj respinge tentativa Universității Craiova de politizare a cazului antrenorului Eugen Neagoe, de fapt doar o jalnică perdea de fum aruncată în ochii suporterilor craioveni pentru a le ascunde adevărul.

Clubul din Craiova încearcă, în același timp, să pună presiune pe comisiile Federației Române de Fotbal care judecă dosarul lui Eugen Neagoe”, a fost răspunsul ardelenilor.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,37 este cota pentru „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – FC Hermannstadt

ADVERTISEMENT
Tags: