Sport

FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-0, în etapa 22 din SuperLiga. Debut de coșmar pentru Eugen Neagoe! Interzis pe bancă și lăsat fără puncte. Cum arată clasamentul

Vezi aici în format LIVE stream FC Botoșani - Universitatea Craiova. Partida se dispută sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa 22 din SuperLiga.
21.01.2023 | 21:48
FC Botosani  Universitatea Craiova 10 in etapa 22 din SuperLiga Debut de cosmar pentru Eugen Neagoe Interzis pe banca si lasat fara puncte Cum arata clasamentul
FC Botoșani - Universitatea Craiova 1-0, în etapa 22 din SuperLiga. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT
21-01-2023
17:58

FC Botoșani - Universitatea Craiova 1-0 (Mailat 35)

Vezi aici toate fazele video importante!

FINAL DE MECI. Fără Eugen Neagoe pe bancă, Universitatea Craiova pleacă fără puncte de pe stadionul celor de la FC Botoșani. Oltenii au pierdut, scor 0-1 după golul marcat de Mailat în prima repriză. Iată cum arată clasamentul: 

Clasament SuperLiga după Botoșani - Universitatea Craiova 1-0 în etapa 22.
Clasament SuperLiga după Botoșani – Universitatea Craiova 1-0 în etapa 22.

Min. 70: Ocazie uriașă de gol pentru olteni. Vătăjelu centrează foarte bine în careu, Crețu se înalță, însă lovitura de cap trece puțin pe lângă poarta lui Papp. 

Min. 69: Alin Șeroni a șutat din prima din interiorul careului, iar mingea a trecut puțin peste poarta lui Arlauskis. 

Min. 50: Moldovenii se află în ofensivă în startul reprizei secunde. Zabou, unul dintre cei mai buni jucători de la Botoșani în această partidă, a șutat, însă mingea a trecut departe de poarta oltenilor. 

Min. 46: Alexandru Ișfan bifează primele minute oficiale la Universitatea Craiova. Fostul fotbalist al lui FC Argeș l-a înlocuit pe Găman. 

PAUZĂ. Radu Petrescu pune capăt primei reprize după sfârșitul celor trei minute de prelungire. 

Min. 35: GOOOOL FC Botoșani! Mingea ajunge cu noroc la Sebastian Mailat care înscrie cu un șut spectaculos. 

Min. 24: Zabou a scăpat singur cu portarul, însă Găman are o intervenție pe ultima sută de metri. Radu Petrescu acordă fault în atac. 

Min. 12: Zabou șutează de la distanță, dar mingea trece pe lângă poarta apărată de Arlauskis. 

Min. 11: Botoșani are prima fază de poartă. Sebastian Mailat, golgheterul moldovenilor în actualul sezon, a trimis un șut din interiorul careului, dar mingea a fost deviată în corner de Găman. 

Min. 2: Universitatea Craiova a fost aproape să deschidă scorul încă din startul partidei. Dan Nistor a trimis departe de poartă dintr-o poziție favorabilă. 

Min. 1: Partida a început!

21-01-2023
16:29

FC Botoșani - Universitatea Craiova. Echipele de start

FC Botoșani: Pap – Mboko, Mutombo, Șeroni, Țigănașu – Ivanov, Dican, Zabou – Dargu, M.Roman II, Mailat. Rezerve: Ureche, Patache, David, Golofca, Pinson, Camara, M.Roman, Florescu, Cărăușu. Antrenor: Flavius Stoican

Universitatea Craiova: Arlauskis – Căpățână, Găman, Mitrea, Vătăjelu – Crețu, Screciu, Nistor – Roguljic, Markovic, A. Ivan. Rezerve: Popescu, Martic, Papp, Da Silva, Mateiu, Danciu, Cîmpanu, Ișfan, Mosca. Antrenor: Ionuț Stancu.

Meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova are loc sâmbătă, 21 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 22-a din SuperLiga. Formația moldoveană se află pentru prima dată după mulți ani în situație delicată, ocupând un loc de baraj, ocupând locul 13, cu 21 de puncte, la egalitate cu Chindia Târgoviște, care la golaveraj e cu o poziție mai în față. Oltenii se află pe locul 5, cu 38 de puncte și mai au nevoie doar de câteva puncte pentru a fi siguri de play-off.

Unde se joacă meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

Confruntarea FC Botoșani – Universitatea Craiova se desfășoară sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din localitatea moldoveană, o arenă care urmează a fi demolată și înlocuită cu una nouă, modernă, după standardele UEFA. Este unul dintre jocurile care aduce de regulă mult public în tribune.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este unul dintre adversarii care alături de cele două echipe bucureștene FCSB și Rapid plus campioana CFR Cluj, atrage publicul ca un magnet și de regulă stadionul este aproape plin sau chiar se joacă având casa închisă, aăa cum s-a întâmplat în câteva rânduri. Sigur vor fi prezenți și minim o sută- o sută cinzeci de suporteri craioveni.

Cine transmite la TV partida FC Botoșani – Universitatea Craiova

Partida FC Botoșani – Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din urbea moldavă și va fi transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona dacâ accesați site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Organizatorii pot spera la o rețetă financiară bună, pentru că deși vineri e anunțată ploaie mai toată ziua peste 24 de ore, sâmbătă, 21 ianuarie, vremea se va schimba în bine, urmând a fi o zi însorită și cu o maximă a zilei de 10 grade. La un meci atât de important a fost delegat un arbitru cunoscut, bucureșteanul Radu Petrescu, dar craiovenii nu sunt prea încântați, considerând câ fluierașul din Capitală i-a dezavanajat în mai multe rânduri.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea FC Botoșani – Universitatea Craiova

FC Botoşani are un sezon dificil iar munca antrenorului Flavius Stoican se va reduce doar la a menţine echipa pe linia de plutire, în afara locurilor de retrogradare directă sau de baraj. Nu e tocmai uşor, pentru că lotul moldovenilor nu mai pare la fel de competitiv ca în trecut dar se speră că revenirile lui Florescu şi Golofca să aducă plusul mult aşteptat.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a venit cu ambiţii mari la Craiova, a efectuat şi câteva transferuri, pe altele le-a ratat iar vestea importantă este refacerea lui Elvir Koljic, dar să vedem pentru cât timp. La Botoşani vor lipsi două piese grele, dar refacerea lor e de durată, căpitanul echipei, fundaşul stânga Nicuşor Bancu şi atacantul Ştefan Bairam. Problema cea mai mare este însă chiar faptul că Eugen Neagoe nu se va afla pe bancă.

Cote la pariuri la jocul FC Botoșani – Universitatea Craiova

Pentru casele de pariuri echipa craioveană are statut destul de clar de favorită, pentru că a primit la victoria cota de 1,80. Dacă echipa lui Flavius Stoican, alt oltean la origini, reușește prima victorie după șase etape atunci va avea o supercotă de 4,80. Șansă dublă 1X ajunge la cota de 1,75 iar un gol al Botoșanilor e cotat cu 1,70. Foarte mare este și cota pentru over 1,5 goluri: 1,55.

ADVERTISEMENT

Luată în contextul meciurlor directe în campionat la Botoșani această încredere atât de mare în trupa lui Eugen Neagoe pare totuși exagerată. Pentru că oltenii au o singură victorie, în 2020, cu scorul de 2-0, iar în rest am înregistrat șase succese locale și cinci partide terminate la egalitate!

ADVERTISEMENT