Life

Schimbare la Survivor România! O faimoasă, înlocuită: nu mai participă din motive medicale

06.01.2021 | 11:29
Schimbare la Survivor Romania O faimoasa inlocuita nu mai participa din motive medicale
ADVERTISEMENT

Survivor România a început cu o schimbare de casting! Sportiva Ana Porgras nu mai participă în reality-show-ul de la Kanal D din motive medicale, iar faimoasa a fost deja înlocuită de altcineva.

Pentru concurentă, visul de a lupta pentru titlul de supraviețuitoare s-a năruit înainte măcar să înceapă emisiunea. După ce a vorbit în câteva interviuri despre cât de entuziasmată e să dea tot ce e mai bun în show-ul de la Kanal D, ceva neprevăzut a apărut în viața ei, așa că producătorii au decis să nu mai participe.

ADVERTISEMENT

Nu se știe ce fel de probleme medicale are Ana Porgras, însă sunt suficient de mari astfel încât să nu îi permită participarea în acest concurs.

Ana Porgras, înlocuită cu Elena Marin, fostă asistentă tv

Gimnasta a fost înlocuită de producătorii emisiunii cu Elena Marin, fostă asistentă în emisiunea „Răi da buni” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Elena a devenit cunoscută publicului larg în urmă cu câțiva ani când apărea în show-ul lui Mihai Morar, dar lumea a mai putut-o vedea ca actriță în videoclipurile mai multor artiști precum Dan Bălan sau Anda Adam.

Este frumoasă, are un corp atletic și o determinare ieșită din comun, iar pentru ea această experiență va cu siguranță adevărata rampă de lansare în showbiz.

ADVERTISEMENT
ana porgras elena marin
Ana Porgras, stânga, înlocuită la Survivor România cu Elena Marin, dreapta. Foto: libertatea.ro/ antenastars.ro

Survivor România se anunță o ediție tare: casting-ul, plin de nume celebre

În legătură cu ceilalți participanți ai show-ului nu s-au făcut modificări, așa că telespectatorii se vor lipsi doar de Ana Porgras, una dintre concurentele care promitea în acest sezon.

Pe lista celor concurenților de la Survivor România care vor dovedi că sunt supraviețuitori se numără Majda Aboulumosha, Cătălin Moroșanu, Culiță Sterp, Jador, Alexandra Stan și Zanni, din echipa faimoșilor.

ADVERTISEMENT

De la războinici îi remarcăm pe Georgiana Lupu, Lucian Barbu, Albert Oprea, Andreea Moșneagu și Alin Sălăjean.

Emisiunea Survivor România se află la cel de-al doilea sezon și va avea premiera pe micile ecrane cel mai probabil la sfârșitul acestei luni. Sezonul trecut a fost câștigat de cântăreața Elena Ionescu.

 

ADVERTISEMENT