Life

Schimbare majoră în viața Giovanei și a lui Sese. În ce vor să investească banii câștigătorii de la Mireasa, după ce au aflat că vor fi iar părinți

Giovana și Sese au plecat cu premiul de la Mireasa, sezonul cinci. Ce au de gând să facă marii câștigătorii cu toți banii.
20.02.2024 | 10:36
Schimbare majora in viata Giovanei si a lui Sese In ce vor sa investeasca banii castigatorii de la Mireasa dupa ce au aflat ca vor fi iar parinti
Ce au făcut Giovana și Sese cu banii câștigați la Mireasa. Sursa foto: Instagram, Facebook, Canva
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de doi ani, Giovana și Sese au participat la Mireasa. Emisiunea matrimonială a fost un talisman norocos pentru ei. Cei doi au reușit să se cunoască pe parcursul celor câteva luni petrecute în casă și, la final, s-au căsătorit. Giovana și Sese au plecat acasă cu marele premiu pe care se pare că l-au gestionat foarte bine.

Giovana și Sese vor deveni părinți pentru a doua oară

Emisiunea Mireasa a schimbat destinul multor concurenți. Printre norocoșii care au descoperit iubirea în show-ul matrimonial se numără și Giovana cu Sese, concurenți în sezonul cu numărul 5.

ADVERTISEMENT

Cei doi au participat la emisiune în urmă cu doi ani. Atunci, Giovana și Sese au demonstrat tuturor că sentimentele lor sunt reale. Drept dovadă, la finalul sezonului s-au căsătorit și au plecat acasă cu marele premiu.

După ce s-a încheiat emisiunea, Giovana și iubitul ei și-au continuat povestea de dragoste. Cei doi sunt împreună și formează o familie superbă. Giovana a adus pe lume un copil, iar acum se pregătește pentru venirea celui de-al doilea.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut doi ani de când cuplul a părăsit casa Mireasa, premiul nu a fost cheltuit. Cei doi au știu foarte bine ce vor să facă cu banii și au evitat, pe cât posibil, orice tentație.

Giovana și Sese au devenit foarte responsabili, mai ales de când a apărut în viața lor primul copil. Cuplul face tot posibilul să ofere celui mic un confort și să nu îi lipsească nimic, atât pe parte materială, cât și pe parte spirituală.

ADVERTISEMENT

În ce vor investi cei doi premiul în bani de la Mireasa

Anul acesta, Giovana se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Acest rol i se potrivește mănușă și, drept dovadă, este mai pregătită ca niciodată de venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Acum, odată cu extinderea familiei, Giovana și Sese s-au gândit ce vor face cu premiul câștigat la Mireasa. Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea unei case. Cei doi foști concurenți Mireasa au mai pus bani deoparte, astfel că suma a devenit mult mai mare.

ADVERTISEMENT

Marele obiectiv al Giovanei și al lui Sese este să reușească să își cumpere casa înainte de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cuplul își dorește o schimbare de proporții care va fi benefică atât pentru ei, cât și pentru cei mici.

”Cu marele premiu încă n-am făcut nimic. Îi avem tot acolo și tot o să mai strângem. Eu vreau să ne luăm casă și avem nevoie de mai mulți bani.”, a spus Giovana, potrivit spynews.ro.

La rândul său, Sese simte nevoia unei schimbări pe plan profesional. Soțul Giovanei a absolvit cursurile de frizer, dar nu a mai profesat. Acesta a preferat să stea acasă să o ajute pe soția lui însărcinată.

După ce va mai crește Hurrem, se va naște cel de-al doilea copil și își vor cumpăra casă, Sese vrea să își deschidă propria afacere. Și anume, o frizerie unde să fie propriul său angajat.

ADVERTISEMENT