Life

Urmează să devină mamă? Postarea care i-a pus pe gânduri pe fanii emisiunii Mireasa

Este însărcinată pentru a doua oară? Imaginea care le-a dat de gândit telespectatorilor show-ului Mireasa, de la Antena 1.
17.02.2024 | 22:45
Urmeaza sa devina mama Postarea care ia pus pe ganduri pe fanii emisiunii Mireasa
Este însărcinată pentru a doua oară? Imaginea care le-a dat de gândit telespectatorilor show-ului Mireasa, de la Antena 1. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Urmează să devină mamă? Postarea care i-a pus pe gânduri pe fanii emisiunii Mireasa. Foștii concurenți au dezvăluit ce se întâmplă de când nu mai apar pe micile ecrane și au luat decizia să se stabilească în afara României.

Este însărcinată pentru a doua oară? Imaginea care le-a dat de gândit telespectatorilor show-ului Mireasa, de la Antena 1

Este însărcinată pentru a doua oară? Imaginea care le-a dat de gândit telespectatorilor show-ului Mireasa, de la Antena 1. Care este, de fapt, adevărul despre postarea celor doi tineri îndrăgostiți de pe social media.

ADVERTISEMENT

Maria, câștigătoarea sezonului 7, i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva urmează să devină mamă. Soția lui Antonio a distribuit o poză în care apare cu burtică și imediat au început să apară speculațiile.

La momentul respectiv nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, însă a început să primească numeroase întrebări de la fani. Internauții sunt foarte curioși legat de acest aspect, dovadă că au vrut să știe cum stau lucrurile.

ADVERTISEMENT

„Sunt doar grasă. M-am cântărit mai devreme și am 55 de kilograme. Efectiv îmi vine să plâng, vă spun sincer. E în premieră”, a răspuns Maria de la Mireasa, într-un live de pe TikTok, conform spynews.ro.

„Nu ești deloc grasă! Taci din gură”, i-a spus Antonio frumoasei sale soții, mai arată sursa menționată mai devreme. Tinerii s-au mutat în Marea Britanie, unde speră să se descurce din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1 nu l-a luat pe fiul său, Amir, în străinătate pentru că vrea mai întâi să se acomodeze ea și abia apoi copilul. În prezent, băiatul este la școală și nu vrea să întrerupă studiile pentru a o lua de la capăt în altă parte.

Maria și Antonio de la Mireasa, detalii despre traiul peste hotare

Maria și Antonio de la Mireasa au venit în urmă cu câteva luni cu o serie de detalii despre traiul peste hotare. Câștigătorii sezonului 7 locuiesc într-o casă spațioasă, dar nu sunt singuri. Locuința ar avea nevoie de ceva reparații și amenajări.

ADVERTISEMENT

Casa din Liverpool este una închiriată. Pe de altă parte, tânăra vrea să profeseze în domeniul în care s-a pregătit. Este tehnician unghii, având deschisă o pagină de Facebook unde postează frecvent imagini cu manchiuri.

ADVERTISEMENT