Life

Despărțire șoc la Mireasă! Când nimeni nu se aștepta, cuplul a luat decizia dureroasă: „Eu am simțit iubirea…”

Despărțire surprinzătoare la Mireasă! Fanii emisiunii vor fi dezamăgiți atunci când vor afla despre ce cuplu este vorba.
14.02.2024 | 15:14
Despartire soc la Mireasa Cand nimeni nu se astepta cuplul a luat decizia dureroasa Eu am simtit iubirea
Un cuplu iubit de la Mireasă și-a spus adio. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea Mireasă schimbă vieți, aduce oameni împreună și întemeiază familii. Totuși, nu toți concurenții rezistă împreună după terminarea show-ului televizat. Este și cazul unui cuplu pe care mulți oameni l-au apreciat.

Despărțire neașteptată la Mireasă. Un cuplu iubit și-a spus „adio”

Madi și Sergiu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din sezonul 8 al emisiunii Mireasă. Totuși, s-a dovedit că relația lor nu este chiar atât de puternică pe cât părea în emisiune.

ADVERTISEMENT

Ei și-au jurat iubire veșnică la finalul sezonului, dar povestea lor de dragoste a ajuns la final. Chiar Madi a fost cea care a mărturisit că ruptura a intervenit încă dinainte de internarea sa.

Tânăra- care a fost una dintre cele mai controversate de la Mireasă, a afirmat că ea chiar l-a iubit pe Sergiu, dar a dat de înțeles că sentimentele nu au fost la fel de puternice de ambele părți.

ADVERTISEMENT

„De când am plecat de la Mediaș ne-am despărțit. (…) Eu am simțit iubirea, degeaba simte doar unul”, a declarat Madi, fosta concurentă de la Mireasa, despre despărțirea dintre ea și Sergiu.

Încă mai poartă inelul

Chiar dacă cei doi foști concurenți de la Mireasă au ajuns la despărțire, Madi încă mai poartă inelul de logodnă primit de la fostul său iubit și a afirmat că, cel puțin deocamdată, nu are de gând să-l dea jos de pe deget.

ADVERTISEMENT

„Îl port, e amintire. De ce nu l-aș purta?”, a afirmat Madi. Totodată, ea a recunoscut că și părinții săi au fost dezamăgiți atunci când au aflat că ea și Sergiu au luat decizia de a pune punct legăturii lor amoroase.

„Niciodată nu o să arunce cu vorbe, cum am și spus. Nimic nu este întâmplător în viață. Mama și pe parcursul emisiunii, niciodată nu a intrat să jignească pe nimeni, niciodată nu a vorbit urât despre nimeni.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu s-a băgat în comentarii pentru că e la fel ca mine, cu bun simț”, a concluzionat Madi de la Mireasă cu privire la despărțirea dintre ea și Sergiu. De altfel, dezamăgirea vine la scurt timp după ce tânăra povestea că a suferit mult din dragoste.

ADVERTISEMENT