ADVERTISEMENT
Life

Schimbare radicală la Survivor România. Concurenții, uimiți de anunțul prezentatorului Daniel Pavel

Autor: Alexa Serdan | 04.04.2021 | 22:03
Schimbare radicală la Survivor România. Concurenții, uimiți de anunțul prezentatorului Daniel Pavel
Schimbare radicală la Survivor România. Concurenții, uimiți de anunțul prezentatorului Daniel Pavel. Sursa foto: captură video Youtube

Survivor România are parte de o schimbare radicală, Faimoșii și Războinicii fiind luați prin surprindere de anunțul prezentatorului. Daniel Pavel a spus despre ce este vorba chiar înaintea jocului de comunicare din această săptămână. 

ADVERTISEMENT

Mai exact, concurenții din Republica Dominicană luptă pentru o miză dublă. Prima constă, ca și până acum, în mesajele primite de la oamenii dragi de acasă, în timp ce a doua surpriză are la bază o miză a camp-urilor din insulă sau din junglă.

Bucuria a fost mare pentru participanții de la Survivor România, care așteaptă de fiecare dată, cu sufletul la gură, vești de la prieteni sau rude. De acum înainte fericirea va fi dublă pentru echipa care reușește să câștige jocul de comunicare.

Survivor România, miză dublă. Ce le-a pregătit prezentatorul concurenților

Daniel Pavel a precizat că începe o nouă etapă pentru concurenții rămași în competiția sportivă Survivor România, miza fiind de două ori mai mare din această săptămână. Asta înseamnă că tensiunile și conflictele vor fi mult mai aprige între echipe.

ADVERTISEMENT

Ei bine, echipa câștigătoare, astăzi, are posibilitatea de a comunica în timp real prin mesaje scrise cu un prieten. Însă, asta nu este tot, Survivor este o competiție plină de surprize după cum v-ați obișnuit deja.

Ei bine, în fiecare săptămână de acum înainte, Faimoșilor, Războinicilor începe o nouă etapă, la jocul de comunicare veți avea nu una, ci două mize, este miza de comunicare și miza camp-ului. 

De astăzi înainte veți avea două camp-uri, vă veți bate fie pentru camp-ul din insulă, fie pentru camp-ul din junglă. Camp-ul din insulă este cel de la Marea Caraibilor și este dotat suplimentar cu saci de dormit.

ADVERTISEMENT

Camp-ul din junglă este evident, fără sacii de dormit și cu o dotare mai puțin decât cea la care v-ați așteptat, fără o dotare confortabilă. Veți lupta și pentru această miză”, a declarat prezentatorul de la Survivor România, Daniel Pavel.

Așadar, de acum înainte jocul de comunicare va fi mult mai interesant, miza fiind de două ori mai mare. Faimoșii și Războinicii trebuie să lupte din răsputeri dacă vor să-și atingă ținta de a primi săptămânal mesaje de încurajare de la oamenii dragi.

ADVERTISEMENT

Concurenții din Republica Dominicană sunt nevoiți să fie mult mai motivați la probele din teren, dovedind cu orice preț că sunt cu adevărat supraviețuitori și mai ales, că-și merită locul în competiția sportivă de la Kanal D.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!