Life

Schimbare uriașă a baiatului rău din filme! George Piștereanu: ”Nu e cu lacrimi”

Actorul George Piștereanu pare decis să își schimbe imaginea pe care și-a creat-o interpretând personaje negative în filme, motiv pentru care și-a schimbat puțin înfățișarea.
01.08.2021 | 14:07
Schimbare uriasa a baiatului rau din filme George Pistereanu Nu e cu lacrimi
ADVERTISEMENT

George Piștereanu, unul dintre cei mai talentați actori ai noului val, și-a cam obișnuit admiratorii (și multele admiratoare) cu un look de băiat rău al cinematografiei românești, cu părul scurt și un zâmbet care poate părea ironic.

George Piștereanu și-a schimbat look-ul

Decis să renunțe la imaginea de băiat rău, George Piștereanu a început cu o serie de schimbări fizice care să îi îmblânzească figura, iar primul lucru pe care l=-a făcut a fost să își lase părul lung.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar actorul a explica logica acestui gest într-o serie de declarații pe care le-a oferit pentru Evenimentul Zilei.

„Nu mă pregătesc pentru nimic special, dar am zis să-l las un pic mai lung pentru că am fost trei ani de zile cu el scurt și evident că și anumite roluri erau în direcția cu păr scurt. Părul face omul. Sunt subiecte de film oamenii cu părul lung. Un actor poate să facă o varietate mare de roluri, problema este că este castuit, face roluri pe ce a făcut înainte, pe ce sunt oamenii obișnuiți”, a explicat George Piștereanu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Geroge Piștereanu vrea să își diversifice personajele

Un obișnuit al rolurilor negative, George Piștereanu a jucat în „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Lover boy” sau din serialul „Vlad”, acolo unde a interpretat un pușcăriaș, un tânăr care seducea femeile pentru a le pasa unei rețele de prostituție sau cel al unui bodyguard care rezolvă treburile murdare, lucru care, de altfel, i-a adus și premii serioase.

”Eu nu zic că e ceva rău să fii asociat cu o anumită tipologie de personaj, însă eu vreau să diversific. În America spre exemplu sunt mulți actori care își fac o carieră pe baza unui singur personaj. Vorbim de Robert de Niro, Al Pacino și mulți care sunt doar pe zona de „răi” sau „buni”. Se face o carieră din chestia asta”, a mai spus George Piștereanu.

ADVERTISEMENT

George Piștereanu, ironic sau admirativ cu Maia Morgestern?

Vorbind despre calitățile sale de actor și explicând cumva aplecarea lui spre rolurile negative, George Piștereanu a dezvăluit că scenele în care trebuie să plângă sunt dificile pentru el.

”Nu prea plâng. Dacă este o scenă extrem de dramatică, uite cum a fost în serialul „Vlad”, în care Leo era pe patul de spital, în comă, am plâns cumva. Evident la mine nu e cu lacrimi, adică nu e ca la Maia Morgenstern. Maia plânge „găleți”. Ea poate, eu nu cred că pot să plâng”, a mai declarat George Piștereanu pentru Evz.

ADVERTISEMENT

George Piștereanu, pasionat de arte marțiale!

George Piștereanu are o serie de pasiuni cât se poate de extreme. Astfel, el adoră sporturile extreme, motocicletele, călăria, practică Krav Maga și Brazilian Jiu Jitsu, şi a făcut tir sportiv.

Pe lângă cariera serioasă din cinematografie, George Piștereanu a participat și la show-ul Ferma, acolo unde, alături de Anna Lesko, a fost în centrul unor speculații cât se poate de serioase cu privire la o relație între el și focoasa cântăreață.

”În primul rând, să o vezi pe Anna Lesko gătind e de ajuns. (…) Toată ţara o ştie pe Anna Lesko, dar eu nu, nu a fost în aria mea. Şi am descoperit un om mişto, un om extrem de dedicat, un om hotărât, o să o sun după emisiune cred. (…) Sunt camere pe mine, că numai în distracţii te ţineam! (…) E un sentiment reciproc. Ne place unul de altul. Dar atât, nu mai mult”, a spus George Piștereanu, la Ferma.

În altă ordine de idei, povestea George Piștereanu, începuturile carierei sale nu anunțau că va deveni actor, el lucrând, încă de la 14 ani, pentru bani în diverse domenii, fie în contrucții, fie la restaurante unde debarasa mesele.

ADVERTISEMENT