Sport

Schimbarea lui Gigi Becali nu a dat roade. Straton, păcălit la golul celor de la UTA. Prima reacție a portarului. Video

Înlocuirea lui Andrei Vlad cu Cătălin Straton nu i-a ieșit lui Gigi Becali, iar portarul lui Dinu Todoran a încasat un gol la Arad încă din minutul 20.
02.08.2021 | 00:16
Schimbarea lui Gigi Becali nu a dat roade Straton pacalit la golul celor de la UTA Prima reactie a portarului Video
ADVERTISEMENT
01-08-2021
21:17

Cătălin Straton îl apară pe Andrei Vlad: „Are nevoie de un prieten”

Cătălin Straton a debutat la FCSB în noul sezon și a vorbit despre înlocuirea lui Andrei Vlad în urma gafei din meciul cu Șahtior Karagandy: „Eu am vorbit o singură dată cu Gigi Becali. Toți portarii ne-am pregătit la fel de bine și am aflat la ședința tehnică că voi juca. Încerc să îi ajut cum pot. Eu sunt alături de Vlad, de Târnoveanu, de toți portarii.  Are nevoie de un prieten să bea o cafea când e suparat. A ajuns la un nivel de maturitate la care nu mai are nevoie de sfaturi”, a spus acesta la finalul partidei cu UTA. 

Portarul de 31 de ani consideră că rezultatul de 1-1 este echitabil, ambele echipe având șanse să tranșeze partida: „În situația de față, când mai erau cateva minute eu zic ca e echitabil. Au făcut o partida bună, dar cred că meritam și noi victoria”. 

Straton a acuzat șocul eliminării din Europa în fața unei echipe foarte slab cotate precum Șahtior Karagandy și e de părere că va fi greu pentru toți jucătorii să uite acest meci: „A fost supărare, nervozitate, pentru că pe la Steaua (n.r. FCSB) nu poți trece ca pe la orice echipă. E normal să fie presiune. Suntem dezamăgiți si vom uita greu acest meci. Având în vedere ce emblemă purtăm pe piept e un început mai greu. Cred că va fi din ce în ce mai bine. Un public minunat la Arad și sper să fie cât mai mulți astfel de stadioane cu o atmosferă frumoasă”, a concluzionat jucătorul.

Patronul FCSB a declarat că Andrei Vlad nu va mai juca la FCSB, iar FANATIK a aflat încă dinaintea partidei că portarul nu a făcut nici măcar deplasarea la Arad.

Cătălin Straton a fost din nou titular în poarta FCSB-ului, la fel ca în finalul sezonului trecut când Vlad a intrat în dizagrația patronului, însă revenirea sa nu a fost deloc de bun augur.

ADVERTISEMENT

Cătălin Straton, debut cu ghinion în noul sezon la FCSB

Experimentatul portar al FCSB-ului nu a reușit să îl facă uitat pe Vlad și a luat un gol parabil în minutul 20 al partidei de la Arad, în urma unei devieri a lui Denis Haruț la șutul olandezului Desley Ubbink.

Acesta l-a evitat frumos pe fundașul Alexandru Crețu și-a făcut mingea pe piciorul stâng și a șutat de la marginea careului de 16 metri, mingea mușcând și din gazon înainte să intre în poarta derutatului Straton.

ADVERTISEMENT
Cătălin Straton a încasat un gol parabil în minutul 20. / FOTO: Captură @Telekom Sport
Cătălin Straton a încasat un gol parabil în minutul 20. / FOTO: Captură @Telekom Sport.

Deși a fost luar prin suprindere și a fost prins pe picior greșit, Straton ar fi putut respinge mingea trimisă de mijlocașul ofensiv al celor de la UTA. Cel mai bun argument în acest sens e faptul că a fost foarte aproape de minge și chiar a atins-o ușor.

Cătălin Straton, afectat de golul primit cu UTA

Cătălin Straton a continuat momentele nesigure și în repriza a doua, când a degajat total greșit un balon în minutul 52. Portarul de 31 de ani a ridicat nervos din umeri și a gesticulat că mingea i-a sărit înainte de șut.

ADVERTISEMENT

Straton părea că va fi și în acest sezon a doua variantă pentru postul de portar la FCSB, însă gafele lui Andrei Vlad i-au oferit din nou oportunitatea de a deveni titular. Ultimul meci în care Straton a apărat la FCSB a fost cel împotriva celor de la Sepsi, pe 16 mai, încheiat la egalitate, scor 2-2. În total, Straton a apărat doar în șase meciuri în sezonul 2020-2021.

În minutul 62 s-a revanșat și a avut o intervenție bună la o nouă ocazie mare a celor de la UTA, la șutul lui Erico da Silva, când a boxat în afara careului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu vrea să mai audă de Andrei Vlad

Andrei Vlad a gafat din nou decisiv în meciul din UEFA Conferencea League cu Șahtior Karagandy, iar Gigi Becali a cedat nervos și a spus că vrea să îl cedeze pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova.

Cu toate astea, din informațiile FANATIK portarul nici nu vrea să audă de revenire la Universitatea Craiova și vrea să plece în străinătate, mai ales că este și în vizorul echipei naționale: „Am auzit și eu că nu vrea să plece la Craiova. El vrea în străinătate. Era treaba Craiovei să-l convingă să accepte. Vlad mai are contract cu noi, iar eu nu oblig pe nimeni să facă ceva! Va juca el, va fi titular. E portar de națională. O să apere și poate îl vând în străinătate. Ce am spus a fost la supărare”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Într-o altă intervenție în direct, patronul FCSB a confirmat că s-a înțeles cu Universitatea Craiova pentru cedarea jucătorului: „Andrei Vlad nu a facut deloc deplasarea la Arad! Cine greșește trebuie să simtă ce a făcut. Eu m-am înteles cu ei (U Craiova), trebuie să-l convingă pe băiat, a spus Becali la Realitatea Sportivă.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 6,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: