Sport

Schimbarea radicală făcută de Adrian Mititelu Jr. înainte să se certe public cu tatăl său! Ce s-a întâmplat cu fiul patronului de la FC U Craiova. Foto

Adrian Mititelu Jr a făcut o schimbare radicală chiar înainte să se certe public cu tatăl său, după înfrângerea din sferturile de finală ale Cupei României Betano.
04.04.2024 | 21:55
Schimbarea radicala facuta de Adrian Mititelu Jr inainte sa se certe public cu tatal sau Ce sa intamplat cu fiul patronului de la FC U Craiova Foto
Schimbarea radicală făcută de Adrian Mititelu Jr. înainte să se certe public cu tatăl său! Ce s-a întâmplat cu fiul patronului de la FC U Craiova. Foto. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a atras atenția după partida cu FC Voluntari din sferturile de finală ale Cupei României Betano, partidă pierdută de FC U Craiova 1948 la loviturile de departajare.

Cum a apărut Adrian Mititelu Jr în fața jurnaliștilor

Fiul lui Adrian Mititelu, Adiță, care este și un mare fan al tatuajelor, a apărut cu un look total schimbat în fața jurnaliștilor. Acesta a renunțat la tatuajele de pe gât, apelând la o înlăturare a acestora cu ajutorul laserului.

ADVERTISEMENT

Tatuajele nu s-au șters încă definitiv, acesta având nevoie de un procedeu mai lung, asta și din cauza că Mititelu Jr are multe desene în zona gâtului.

Noul look al lui Adrian Mititelu poate fi observat în imaginile de mai jos.

Adrian Mititelu Jr înainte de înlăturarea tatuajelor de pe gât.
Adrian Mititelu Jr înainte de înlăturarea tatuajelor de pe gât.
Adrian Mititelu după înlăturarea tatuajelor de pe gât
Adrian Mititelu după înlăturarea tatuajelor de pe gât

Adrian Mititelu Jr, atac surprinzător la Adrian Mititelu Sr: „Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău”

După înfrângerea din sferturile de finală ale Cupei României Betano, cu FC Voluntari, Adrian Mititelu Jr a avut un atac surprinzător la adresa seniorului tatălui său, acesta declarând că managementul seniorului este unul foarte slab, care poate să o ducă pe FC U Craiova 1948 în liga a doua.

ADVERTISEMENT

„Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această club cât mai repede cu putință. Este singura șansă ca FC U Craiova să evite retrogradarea.

Este o lipsă totală de profesionalism. Din cauza asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Adevărul este că suntem neprofesioniști și doar ne facem că ne pricepem la fotbal.

ADVERTISEMENT

Din prea multă dragoste, el a ajuns să facă rău. Asta este vina finanțatorului. Din clipa în care Marius Croitoru a plecat, această echipă nu a mai avut antrenor capabil.

Singura noastră șansă este ca un antrenor să vină și să își asume deciziile. Și dacă retrogradăm, să își asume. Măcar știm că am făcut un lucru profesionist.

ADVERTISEMENT

Antrenorii refuză, deoarece este presiunea prea mare. Am ales să trag un semnal de alarmă pentru că nu se mai poate”, a declarat Adrian Mititelu jr.

ADVERTISEMENT