Sport

SCM Râmnicu Vâlcea-Odense, 21-30. Vâlcea, înfrângere usturătoare pe teren propriu

19.09.2020 | 18:16
SCM Ramnicu ValceaOdense 2130 Valcea infrangere usturatoare pe teren propriu
ADVERTISEMENT

Meciul SCM Râmnicu Vâlcea – Odense se joacă sâmbătă, 19 septembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul celei de-a doua etape a grupei B a Champions League la handbal feminin. După prima rundă vâlcencele ocupă locul opt, ultimul, urmare a eşecului cu 28-21 suferit în Franţa, la Brest.

Echipa lui Florentin Pera a făcut la Brest o primă repriză aproape perfectă, menţinând egalitatea, după ce a condus chiar şi cu patru goluri, dar după pauză pe teren a fost o singură formaţie, cea franceză, la care activează şi fostul star al CSM Bucureşti, suedeza Isabelle Gullden.

ADVERTISEMENT

Adversarele din a doua rundă, danezele de la Odense, au pornit cu dreptul, având o misiune uşoară acasă, în faţa echipei germane Borussia Dortmund, pe care au depăşit-o cu 32-27. Va fi un meci echilibrat, în care vâlcencele îşi pot totuşi apropia primul succes în actuala ediţie a grupelor Ligii Campionilor.

______________________________________________________________________________________________________

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:26. Min. 60: Final de meci! Din păcate SCM Râmnicu Vâlcea pierde la o diferență de 0 goluri meciul cu danezele de la Odense, după un meci slab.

UPDATE, ora 18:13: Min.50: Vâlcea se chinuie pe atac pozițional și nu reușește să se apropie de Odense. Scorul este 16-23.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:01: Min.38: Jocul româncelor noastre suferă, iar scorul este 12-17.

UPDATE, ora 17:35: Min 30: Vâlcea a avut dublă superioritate, dar nu au putut să se apropie de Odense, ratând și un 7 metri. Scor la pauză 10-13.

UPDATE, ora 17:25. Min. 20: Vâlcea rămâne în continuare la 3 lungimi distanță de daneze, scor 6-9.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:15. Min. 10: Vâlcencele revin în joc, dar se păstrează diferența de 3 goluri: SCM Râmnicu Vâlcea-Odense 4-6

UPDATE, ora 17:01. Min. 3: Odense conduce cu 3-0.

SCM Râmnicu Vâlcea – Odense Live video ora 17:00 Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Partida SCM Râmnicu Vâlcea – Odense se joacă sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17:00, în sala Traian din municipiul din Zăvoi şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport. Aveţi însă şi varianta de urmări jocul în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

Florentin Pera a fost foarte supărat pentru evoluţia fetelor sale în a doua parte a meciului de la Brest, apreciind că echipa sa practic nu a mai revenit de la vestiare şi adversarul a zburdat în voie, dar acum speră ca echipa să fi tras învăţămintele necesare şi să aibă constanţă într-o evoluţie bună, care să îi permită să spere la victorie.

Imposibil pentru echipa lui Florentin Pera să intre direct în sferturi

În linii mari campioana României şi-a păstrat lotul din sezonul trecut, marea pierdere fiind portarul Iulia Dumanska, dar au mai plecat şi Samara da Silva sau Raluca Băcăoanu. Au sosit Evgenija Minevskaja (Brest), Zeljka Nikolic (SCM Craiova), Maren Nyland Aardahl (BBM Bietigheim) şi Sara Rus (CNE Rm. Vâlcea).

Formatul din acest sezon al Ligii Campionilor face aproape imposibil ca echipa lui Florentin Pera să poată spera la calificarea directă în sferturile de finală, acolo unde ajunsese sezonul trecut, dar nu s-a mai jucat din cauza pandemiei. merg direct în sferturi doar primele două clasate, iar Brest, Gyor şi chiar ŢSKA Moscova sunt peste toate celelalte formaţii din grupă.

Locurile 3-6 se califică din fiecare grupă şi joacă pentru ultimele patru poziţii în sferturi, iar la acest capitol misiunea Vâlcei devine mai accesibilă, pentru că echipe precum Borussia Dortmund sau Podravka pot fi lăsate în urmă.

La casele de pariuri fetele lui Florentin Pera au cotă 1,65 la victorie, faţă de 2,70 pentru daneze. Vâlcea a înregistrat sezonul trecut doar două succese acasă, în fazele pe grupe, ceea ce trebuie să reprezinte un semnal de alarmă.

ADVERTISEMENT