Life

Scriitorul Virgil Elisei, dezvăluiri despre cartea pe care a vrut s-o lanseze Costin Mărculescu: „Nu am fost de acord. I-am zis că e plagiatură”

11.06.2020 | 14:11
Scriitorul Virgil Elisei dezvaluiri despre cartea pe care a vrut so lanseze Costin Marculescu Nu am fost de acord Iam zis ca e plagiatura
Costin Mărculescu a vrut să scoată o carte despre viața lui. Sursa foto: evz.ro
ADVERTISEMENT

Scriitorul Virgil Elisei, omul cu care Costin Mărculescu colabora pentru lansarea unei cărți despre viața lui, a făcut declarații despre actorul care a fost găsit ieri, mort în apartamentul său din București.

Scriitorul Virgil Elisei, despre viața și moartea lui Costin Mărculescu

Scriitorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Costin, însă a spus și lucrurile care nu i-au plăcut deloc.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus într-o intervenție la Antena 3 că respectiva carte trebuia să fie scoasă acum 2 ani, însă el nu l-a mai sprijinit pentru că actorul a vrut să fie trecut ca autor exclusiv al poveștii sale.

„Încerc să mă adun. Am rămas șocat. Am primit vestea de la Rebeca Onoriu, fata doamnei Gabi Luncă. În ultimul timp nu eram în relații bune. Din cauza greșelilor pe care le facem toți în viață a suferit”, a mărturisit Virgil Elisei.

ADVERTISEMENT

„Acumulase datorii. Școala de modelling se dusese pe apa sâmbetei. Mi-a tot povestit despre Mădălina Manole și i-am zis să nu facă vreo prostie. Era depresiv, era anxios”, a mai declarat Elisei.

„Cred că avea o boală psihică”

„Mi-a spus că vrea o carte despre el, să îmi povestească lucruri. Am zis că îl ajut pe partea literară, cu lansarea. I-am zis să lase depresia, că fiecare are un trecut. M-am înțeles excepțional cu el, când ne-am văzut acum trei ani.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, el ar fi vrut să fie autorul cărții. Probabil era amărât, îi trebuia bani. Eu nu am fost de acord, am zis că asta se numește plagiatură. I-am zis că poate să facă ce vrea el dacă e bine scrisă cartea”, a mai spus scriitorul.

Acesta a spus că Mărculescu avea mai mult decât o depresie, că depășise deja pragul normal al unei depresii: „Cred că avea o boală psihică. Îl tot încurajam, hai că facem un film, te promovez. Era încântat și după aia… nimic”.

ADVERTISEMENT