Sport

Se ascute lupta la play-off după înfrângerea din ultimul minut a lui Hagi! Calculele şi programul ultimelor trei etape.

Înfrângerea Farului în meciul cu FC Argeş a complicat calculele la play-off. Echipa lui Prepeliţă intră serios în calcule, cinci echipe fiind în luptă pentru un loc în top 6 la finalul sezonului regulat.
21.02.2022 | 21:58
Se ascute lupta la playoff dupa infrangerea din ultimul minut a lui Hagi Calculele si programul ultimelor trei etape
ADVERTISEMENT

Au mai rămas trei etape de disputat din sezonul regulat şi lupta la play-off devine una deschisă după ce Argeşul a dat lovitura în minutul 90 pe terenul Farului Constanţa. Înfrângerea echipei lui Hagi afectează şi alte formaţii, pentru că piteştenii au intrat în luptă şi sunt gata să facă deranj în top 6.

Se ascute lupta la play-off după înfrângerea din ultimul minut a lui Hagi! Cum arată clasamentul

Înfrângerea Farului ar putea să coste echipa lui Hagi locul de play-off. Înaintea meciului, erau patru puncte între cele două formaţii, însă golul lui Latovlevici este unul de aur pentru echipa lui Prepeliţă.

ADVERTISEMENT

Argeş vine la un punct de adversară, iar emoţii au Botoşani, Universitatea Craiova şi chiar FC Voluntari, echipă care era sigură de prezenţa în top 6 după victoria cu Sepsi din weekend. Doar că, s-au complicat calculele, mai ales că multe dintre echipe joacă între ele în ultimele trei etape.

Clasament: 

Clasament Liga 1
Clasament Liga 1

Programul ultimelor trei etape

Cum arată programul ultimelor trei etape pentru echipele care se bat la play-off:

  • FC Voluntari: FC Argeş (d), CFR Cluj (a), FCSB (d)
  • Universitatea Craiova: Chindia(a), Mioveni (d), Farul Constanţa (a)
  • FC Botoşani: Mioveni (a), Farul (d), Argeş (a)
  • Farul: FCSB (d), Botoşani (a), Universitatea Craiova (d)
  • Argeş: Voluntari (a), FCSB (a), Botoşani (d)
ADVERTISEMENT

Cele cinci echipe sunt despărţite de cinci puncte, însă în ultimele trei runde se poate întâmpla orice. Farul are un program infernal şi riscă să rateze prezenţa între primele şase, însă şi piteştenii au meciuri dificile şi au nevoie disperată de puncte.

Universitatea Craiova, program la îndemână! Voluntari tremură serios

Universitatea Craiova are un program la îndemână în următoarele etape şi are şansa de a obţine locul de play-off înaintea meciului din ultima etapă împotriva Farului Constanţa. La cum arată situaţia, meciul de pe “Oblemenco” ar putea reprezenta ultima şansă de play-off pentru echipa lui Hagi.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari tremură serios şi meciul cu Argeş ar putea fi decisiv. Ilfovenii nu trebuie să piardă cu echipa Prepeliţă în etapa viitoare pentru că în ultimele două etape joacă împotriva primelor clasate, CFR Cluj şi FCSB.

Botoşani, duel cu două contracandidate!

Botoşani are duel cu două contracandidate la play-off în ultimele două etape: Farul şi FC Argeş. Totuşi, un succes cu Mioveni în weekend ar putea să aducă un plus de linişte în echipa lui Croitoru.

ADVERTISEMENT

Cu trei etape până la finalul sezonului regulat doar CFR Cluj şi FCSB au prezenţa garantată în play-off. Însă, în afară de cele cinci echipe aflate în luptă, celelalte sunt departe, Rapid având şanse pur teoretice de a urca în top 6, fiind la cinci puncte de piteşteni.

  • 5 puncte sunt între cele cinci formaţii care se bat la play-off
  • 4 locuri de play-off sunt puse la bătaie
ADVERTISEMENT