Life

Se căsătorește la 70 de ani! Celebrul artist român a făcut anunțul: “Ne-am hotărât”

Anunțul neașteptat pe care l-a făcut un celebru cântăreț din România. Se căsătorește la 70 de ani. Este a doua lui căsnicie.
29.11.2023 | 12:26
Se casatoreste la 70 de ani Celebrul artist roman a facut anuntul Neam hotarat
Artistul se căsătorește după două decenii de relație cu partenera sa. Sursa foto: facebook, pixabay, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un faimos și îndrăgit cântăreț român a anunțat că se căsătorește la 70 de ani. Puține persoane din jurul său s-ar fi așteptat să mai facă acest pas, având în vedere că de două decenii este împreună cu partenera sa de viață, de profesie avocat.

Ce cântăreț din România se căsătorește la 70 de ani

Indiferent de vârsta pe care o ai, te poți căsători oricând, o demonstrează fostul baterist al legendarei trupe Phoenix, Ovidiu Lipan Țăndărică. Chiar dacă are 70 de ani, cântărețul a anunțat într-un interviu că va merge în fața altarului alături de partenera sa.

ADVERTISEMENT

După un mariaj eșuat cu o nemțoaică, dar din care a rezultat un fiu, Ovidiu Lipan Țăndărică și-a găsit de 20 de ani fericirea în brațele altei femei. De două decenii trăiește o poveste de dragoste cu o avocată, care acum are vârsta de 52 de ani.

Ovidiu Lipan Țăndărică nu a oferit detalii despre locul și ziua nunții, dar a mărturisit că totul este pus la punct deja. ”Asta este o chestie foarte sensibilă și o facem cât de repede posibil. Ne-am hotărât. Totul este pus deja…”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT
ovidiu lipan tandarica
Ovidiu Lipan Tandarica si viitoarea lui sotie. Sursa foto: facebook

Ovidiu Lipan Țăndărică, mândru de partenera lui

Pentru aceeași sursă, Ovidiu Lipan Țăndărică și-a împărtășit și sentimentele profunde față de viitoarea lui soție. O descrie precum o fire discretă, care îi oferă echilibru și care îl iubește la rândul ei necondiționat. Interpretul consideră că relația lui este una mai degrabă despre suflet și respect.

”E o femeie discretă. Ea îmi oferă și un echilibru. Iubirea de suflet, care a trecut de iubirea de sex, de iubirea de inimă, care durează, cât durează. Cea de suflet este veșnică. Este ca și cum ți-ai găsit perechea în lumea aceasta. Ții la el (partener – n.r.) și îl iubești altfel. Acolo este miracolul unei întâlniri”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT

Cum și-a cunoscut artistul viitoarea soție

De altfel, într-un interviu mai vechi, din urmă cu doi ani, Ovidiu Lipan Țăndărică detalia cum și-a cunoscut partenera de viață. Totul s-a întâmplat la Muzeul Țăranului Român, iar artistul a fost copleșit de frumusețea celei care îi va deveni soție în curând.

Pe lângă frumusețea fizică a partenerei sale, Ovidiu Lipan Țăndărică a fost atras și de gândirea și cunoștințele acesteia. L-a impresionat faptul că este o femeie cultă, care ascultă muzică clasică, știe câteva limbi străine și a studiat la Paris.

ADVERTISEMENT

”Ne-am cunoscut în urmă cu aproape 18 ani, la Muzeul Ţăranului Român. Ea venise pentru mărţişoare, iar eu eram acolo. Când am văzut-o cât e de frumoasă, n-am lăsat-o să meargă mai departe.

Îi place muzica clasică, e o femeie cultă, a studiat la Paris, cunoaşte câteva limbi străine. Dragostea noastră e foarte puternică. Avem o legătură de suflet specială, mai importantă decât dragostea fizică”,a declarat artistul pentru Click.ro.

ADVERTISEMENT