Sport

Se întoarce Dan Petrescu la CFR Cluj? Ce a spus antrenorul după o nouă înfrângere la Jeonbuk: „Îmi prezint scuzele”

Dan Petrescu ar putea fi din nou o variantă pentru banca tehnică a lui CFR Cluj. Antrenorul lui Jeobuk e ca și demis după un nou eșec rușinos.
03.04.2024 | 17:13
Se intoarce Dan Petrescu la CFR Cluj Ce a spus antrenorul dupa o noua infrangere la Jeonbuk Imi prezint scuzele
Se întoarce Dan Petrescu la CFR Cluj? Antrenorul, aproape să fie demis după o nouă înfrângere rușinoasă cu Jeonbuk. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
03-04-2024
14:18

Dan Petrescu, prima reacție după Jeju - Jeonbuk 2-0

Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, a pierdut cu Jeju, scor 0-2, în etapa a 5-a din K League 1, primul eșalon din Coreea de Sud. Formația antrenată de Dan Petrescu a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie și ocupă ultimul loc în campionat. 

Dan Petrescu este conștient de criza pe care o traversează echipa sa. „Bursucul” și-a prezentat scuze public în fața fanilor după un nou eșec al lui Jeonbuk. Îmi prezint scuzele fanilor, care au traversat o lungă distanță să fie alături de noi.

E un rezultat dezamăgitor. În prima repriză, chiar dacă nu a fost atât de bună, am creat trei-patru ocazii. Pe de altă parte, Jeju a înscris la singura ocazie. În partea secundă au fost mai mult. 

Când am luat roșu, lupta a devenit dificilă. Am ratat multe ocazii. Nu e vorba doar de jocul de astăzi. Îmi pare rău de jucători și de fani care au venit de departe. E un moment dificil.

Îmi e rușine de mine. Ce trebuie să facem este să creștem atmosfera. Nu mai e mult timp până la următorul meci. Jucătorii creează ocazii meci de meci, dar nu reușesc să marcheze, așa că e frustrant”, a spus Dan Petrescu, citat de chosun.com

Dan Petrescu ar putea deveni o variantă de înlocuitor pentru Adrian Mutu pe banca lui CFR Cluj. FANATIK a anunțat în exclusivitate că „Briliantul” și-a prezentat demisia după rușinea din Cupa României Betano, 0-4, cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara. 

Dan Petrescu, ca și demis de la Jeonuk! Se întoarce la CFR Cluj?

Dan Petrescu are un start de coșmar în Coreea de Sud, iar zilele lui pe banca lui Jeonbuk sunt numărate. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a câștigat doar trei puncte în primele cinci etape. Echipa sa nu a bătut pe nimeni și e ultima în clasamentul din K League 1.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, Jeonbuk a pierdut cu 0-2 în deplasarea de la Jeju, formație aflată pe locul al șaselea. Golurile gazdelor au fost marcate de Yeo Hong-Gyu (min. 29) și Jin Seong-Uk (min. 90+8). În ultimele zece minute, echipa lui Dan Petrescu a evoluat în inferioritate numerică după ce Kim Jin-Su a văzut direct cartonașu roșu.

Sub comanda lui Dan Petrescu, Jeonbun a ieșit și din AFC Champions League. A fost eliminată în sferturi de o altă formație din Coreea de Sud, care are același sporter Ulsan Hyundai.

ADVERTISEMENT

Jeonbuk întâlnește duminică, 7 aprilie, de la ora 08:00, acasă, pe Gangwon, un meci pe care Dan Petrescu nu este sigur că îl prinde pe banca tehnică.

Fanii cer cu disperare ca „Bursucul” să plece

După eșecul suferit în runda cu numărul 5 din K 1 League, fanii lui Jeonbuk au luat foc și cer cu disperare ca Dan Petrescu să fie dat afară. „Bursucul” nu este singurul inamic al fanilor chinezi, ci și directorul sportiv Roberto Di Matteo.

ADVERTISEMENT

„Jeonbuk are nevoie de un antrenor corean”, au comentat fanii pe pagina oficială de Facebook a clubului, încă dinaintea începerii meciului. Iar, la final, au răbufnit pe Twitter. „Să fie dați afară!”, a fost mesajul referitor la Petrescu și Di Matteo.

În cazul în care va fi dat afară, Dan Petrescu ar putea fi din nou o soluție pentru banca lui CFR Cluj, mai ales după ce Adi Mutu și-a anunțat demisia. Formația din Gruia e echipa la care „Bursucul” a avut cele mai mari satisfacții ca antrenor.

ADVERTISEMENT

Cu el la timonă, ardelenii au cucerit nu mai puțin de cinci titluri.

Tags: