Sport

Dan Petrescu, aproape de concediere după un start de sezon de coșmar în Coreea de Sud! Se reîntoarce în Superliga?

Dan Petrescu este aproape de a fi dat afară de la Jeonbuk, după un început slab de sezon în Coreea de Sud, ceea ce l-ar putea readuce în vizorul cluburilor din Superliga.
02.04.2024 | 19:23
Dan Petrescu aproape de concediere dupa un start de sezon de cosmar in Coreea de Sud Se reintoarce in Superliga
Dan Petrescu, perioadă neagră în Coreea de Sud, aproape de a fi dat afară / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Campionatul Coreei de Sud a debutat la începutul lunii martie, însă Dan Petrescu are deja probleme pe banca lui Jeonbuk. Conform ultimelor discuții pe rețeaua X, mai multe surse apropiate clubului indică plecarea tehnicianului român dacă va pierde meciul următor.

Dan Petrescu, gonit de suporteri și foștii jucători ai lui Jeonbuk

De la debutul campionatului, Jeonbuk a adunat doar 3 puncte în 4 etape, obținute din tot atâtea egaluri. Partida de mâine contra Jeju United pare a fi punctul de cotitură pentru Dan Petrescu pe banca sud-coreenilor.

ADVERTISEMENT

În cazul unei victorii, acesta ar putea continua, însă dacă rezultatul nu va fi unul pozitiv, se anunță plecarea sa. Scenariul plecării pare plauzibil, mai ales după eliminarea din sferturile Ligii Campionilor a Asiei, în detrimentul lui Ulsan Hyundai. Romanul a pierdut contra conaționalilor sud-coreeni cu 2-1 la general.

Multiple conturi de socializare au spus pe rețeaua X că Dan Petrescu are zilele numărate în Coreea de Sud. De asemenea, fanii se plâng și cu privire la repetatele sale acuze și scuze, tipice lui Petrescu, după meciurile slabe, .

ADVERTISEMENT

”Dan Petrescu va fi demis imediat după meci dacă îl pierde”, se arată pe contul Jeonbuk Fan, unul cu informații valide despre clubul sud-coreean. Ulterior, fanul lui Jeonbuk a mai adăugat și o critică la adresa lui Petrescu, postarea fiind apreciată chiar de un fost jucător, Rafa Silva: ”Ne-am săturat de scuzele lui, de ce a mai fost angajat?”.

Dan Șucu neagă venirea lui Petrescu pe banca Rapidului, după eșecul Bergodi

Partida pierdută cu Universitatea Craiova de rapidiști, scor 2-1, a adus discuții cu privire la plecarea lui Bergodi. Tehnicianul italian s-a îndepărtat de titlu după eșecul cu Craiova, iar fanii i-au cerut demisia, chiar în autocar după meci, sub auzul lui Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, patronul Rapidului, a discutat despre subiect, spunând că Bergodi este sigur de poziția sa până la vară. În vară va avea loc o regândire a poziției sale pe bancă, iar acesta a fost întrebat de Dan Petrescu.

Milionarul a negat orice discuție cu un alt tehnician, inclusiv Dan Petrescu. Fostul rival din curtea CFR-ului ar putea fi tentat de o aventură la clubul de sub Podul Grant. Însă, s-ar putea ca și CFR Cluj să-i dorească serviciile pentru al 4-lea mandat, după rezultate neconvingătoare ale lui Mutu.

ADVERTISEMENT

„Nu am discutat cu niciun alt tehnician, orice alte nume care apar, inclusiv numele lui Dan Petrescu sunt speculaţii, lucruri care nu au niciun fel de legătură cu realitatea. Nu vrem niciun antrenor, nu am luat legătura cu niciun alt tehnician, cu atât mai puţîn cu Dan Petrescu.“, a spus Dan Sucu după înfrângerea cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT