Life

Se lansează 3 noi televiziuni! Încep să emită chiar din această lună

Apar trei televiziuni noi în România. Cărui public se adresează și care este data exactă de la care vor începe să emită.
07.03.2024 | 15:24
Se lanseaza 3 noi televiziuni Incep sa emita chiar din aceasta luna
Apar trei televiziuni noi în România. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru românii cărora le place să petreacă timpul în fața televizorului. Încă trei noi televiziuni își fac loc în grilă. Astfel, abonații la televiziune prin cablu se pot bucura de trei posturi noi care promit să aducă conținut de calitate publicului de acasă.

Când se vor lansa cele trei posturi noi de televiziune

Începând cu luna martie, milioane de români vor regăsi în grila de programe trei posturi noi de televiziune. Acestea au primit deja licența din partea CNA, așa că vor începe cât de curând să emită în toată țara.

ADVERTISEMENT

Primăvara va aduce în casele românilor trei posturi noi: TVR Sport, Nostalgia TV și Prima Food & Travel. Aceste trei programe sunt destinate, așa cum le spune și numele, publicului pasionat de sport, de filme, dar și publicului pasionat de mâncare și călătorii.

Așa cum a anunțat șeful televiziunii, potrivit paginademedia.ro, lansarea TVR Sport nu este deloc una întâmplătoare. Această televiziune va apărea în grilele românilor fix în anul în care au loc Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

Reprezentanţii postului public promit că postul public va reuni şi mediatiza, dincolo de fotbal, o gamă largă de sporturi, precum şi o serie de programe în exclusivitate, cu imagini din arhiva de aur a televiziunii.

”Pe lângă sporturile consacrate pe care le prezenta televiziunea, TVR Sport va difuza și momente din arhiva de aur a sportului. De asemenea, vor fi difuzate și diverse interviu, dezbateri sportive, dar și știri din domeniu.”, au spus reprezentanții televiziunii, potrivit paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

Grupul Clever a obținut licențele necesare transmiterii TV încă din 2022

Încă din luna martie 2022, grupul Clever a obținut licența din partea CNA pentru lansarea a două noi televiziune. Legea prevede că televiziunile pot fi lansate în maxim doi ani de la primirea licenței. Dacă acest termen nu se respectă, licența se retrage.

Astfel, din această primăvară, se va lansa Nostalgia TV, un post tematic-film. Nostalgia TV nu va fi disponibilă doar în România, ci și în Europa. Cei care vor butona și vor ajunge pe acest post, vor avea ocazia să vadă serialele celebre ”Dallas”, ”Sclava Izaura” și multe altele.

ADVERTISEMENT

Nostalgia TV are un trecut destul de agitat în România. Inițial, aceasta s-a numit Prima History, iar genul ei era tematic-documentar. Între timp, reprezentanții grupului Clever au cerut schimbarea numelui, dar și a tematicii. Astfel, din Prima History a devenit Nostalgia TV, iar în loc de documentare vor fi difuzate filme.

Cel de-al doilea post din grupul Clever este Prima Food & Travel. Așa cum îi spune și numele, acesta va avea tematică de ”cooking”. Deși nu este singurul de acest gen din grila actuale, cei din grupul Clever mizează că vor avea mai mult succes în rândul publicului.

ADVERTISEMENT
Tags: