Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Se pot autosesiza FRF și LPF în cazul Florinel Coman? „Cum demonstrezi?”

CFR și FCSB se pregătesc de derby-ul etapei cu numărul 19. Cele două formații sunte despărțite de 5 puncte, iar clujenii au ieșit deja la atac. Vor suspendarea lui Florinel Coman.
05.12.2023 | 11:58
Se pot autosesiza FRF si LPF in cazul Florinel Coman Cum demonstrezi
FRF reactioneaza in cazul Florinel Coman ELIMINAT VOIT! Ce spune Andrei Vochin. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost eliminat pentru două cartonașe galbene în duelul cu Oțelul Galați. Vedeta celor de la FCSB este bănuit că ar fi luat intenționat al doilea cartonaț pentru a fi suspendat în cupă, dar eligibil pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Coman va fi eligibil pentru meciul cu CFR Cluj

“La CFR Cluj nu s-a întâmplat niciodată și hai să ne uităm și la Deac, în urmă așa, ca un jucător să forțeze un cartonaș galben? Și-au văzut interesul. Așa cum CFR are acum interes să nu joace, corect. Că indiferent de ce spune domnul Varga, una este FCSB cu Coman în teren, chiar dacă are o zi proastă și altfel e echipa fără el.

ADVERTISEMENT

Până la urmă Florinel Coman își apără interesul propriului club. El nu face ceea ce face de capul lui, sunt convins. Mi-au scris și urmăritorii mei pe Youtube, o glumă foarte bună. E poza cu Mache care arată doi.

Spune urmăritorul că Mache îi spunea copilului pe ce loc termincă campionatul. Coman își vede interesul. Ok, e condamnabil, regretabil ce a făcut el până să ia al doilea cartonaș galben. Pentru că îl înjură pe arbitru, eu n-am văzut în viața mea”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj este nemulțumită de gestul făcut de Florinel Coman. Neluțu Varga și-a exprimat nemulțumirea în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA cu privire la cartonașul galben încasat de coman. Patronul clujenilor cere LPF să se autosesizeze în acest caz.

CFR cere Ligii Profesioniste de Fotbal să se autosesizeze

“Eu m-am întâlnit cu Coman, vorbesc cu el, l-am felicitat după meciul cu Dinamo. E un băiat inteligent, care gândește, un băiat care și-a dat seama că trebuie să muncească foarte mult ca să facă pasul în străinătate. Dar ce a făcut în meciul acesta nu îi face cinste. Ba mai mult, orice scouter de la un club din străinătate care se respectă se uită și la aspectele astea, ceea ce va fi o piedică în plus pentru viiotrul lui transfer.

ADVERTISEMENT

Referitor strict la al doilea cartonaț galben și la strategia celor de la FCSB, orice alt club și orice altă echipă care are obiectiv, are un meci important cu o contracandidată directă ar fi procedat la fel. Să terminăm cu lecțiile de moralitate, toată lumea ar fi făcut așa”, a completat Robert Niță.

“Eu sunt curios cum demonstrează Comisia de Disciplină, pentru că ei ar trebui să îl suspende, că Florinel Coman a luat voit al doilea galben. Cum demonstrează? O să-l întrebe pe Florinel Coman dacă l-a luat intenționat. El nu o fi tâmpit să recunoască. O să zică că a avut black-out și a stat în fața mingii, nu și-a dat seama”, a declarat Valeriu Rachita.

ADVERTISEMENT

“E greu în momentul în care nu există nici o mărturie a nimănui în acest caz. Cu Ramos asta este diferența mare pentru că a spus că asta a vrut să facă. Acum, dacă te-ai sesiza ajungi în situația în care să-i chemi pe toți acolo și să spună ce am auzit. Tot felul de argumente pentru un cartonaș”, a declarat Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

FRF a reactionat in cazul suspendarii lui Coman

ADVERTISEMENT