Sport

Dumitru Dragomir, reacție spumoasă în scandalul CFR Cluj – FCSB pe tema eliminării lui Coman

Dumitru Dragomir a avut o reacție genială în scandalul dintre CFR Cluj și FCSB. Cele două rivale s-au contrat după eliminarea lui Florinel Coman din meciul cu Oțelul Galați.
05.12.2023 | 08:47
Dumitru Dragomir reactie spumoasa in scandalul CFR Cluj  FCSB pe tema eliminarii lui Coman
Dumitru Dragomir a comentat scandalul pe axa CFR Cluj - FCSB după eliminarea lui Coman. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a comentat scandalul dintre CFR Cluj și FCSB iscat după eliminarea lui Florinel Coman din meciul cu Oțelul, scor 0-2. Jucătorul vicecampioanei a căutat intenționat al doilea cartonaș galben pentru a scăpa de suspendarea cu CFR Cluj. În urma cartonașului roșu primit, Coman va sta pe bară contra lui FC U Craiova în cupă.

Dumitru Dragomir, reacție spumoasă în scandalul CFR Cluj – FCSB pe tema eliminării lui Coman

În cazul în care ar fi primit direct cartonașul roșu, Florinel Coman ar fi ratat cel puțin ambele meciuri. Cristi Balaj a reacționat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA și a condamnat strategia „șeptarului” de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Totuși, președintele fostei campioane a României a mărturisit că nu se pune problema unei anchete, deoarece CFR Cluj nu este direct implicată. Astfel, rămâne doar varianta ca Federația Română de Fotbal să se autosesizeze.

Dumitru Dragomir a sărit în apărarea lui Florinel Coman. „Mai lăsați-mă în pace și cu chestia asta. Băi, frate, a respectat regulamentul? Toată țara e imorală. Toată omenirea este imorală.

ADVERTISEMENT

Condamnăm pe imoralitate acum? Lăsați-mă în pace cu treaba asta. Înseamnă că toți care înjură să ia etape de suspendare. De unde știi că a fost intenționat? (n.r. a înjurat) Foarte bine le-a făcut”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

Dumitru Dragomir susține o altă ipoteză: „Coman nu l-a înjurat pe Bîrsan”

În minutul 58, Florinel Coman a încasat un cartonaș galben, iar dacă ar fi terminat partida cu un singur avertisment, atunci cel mai bun jucător al liderului ar fi ratat derby-ul cu CFR Cluj. Astfel, Coman a căutat al doilea galben, l-a găsit și l-a primit implicit și pe cel roșu, iar jucătorul de 25 de ani își va ispăși pedeapsa în Cupa României cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir susține că Florinel Coman nu l-a înjurat pe arbitrul Marcel Bîrsan. „A respectat regulamentul, e deștept. În toată lumea se întâmplă acest lucru. Dacă vrei să te răzbuni pe Gigi îi dai suspendare două etape.

Nu l-a înjurat Coman pe arbitru. Pe Bîrsan nu poți să-l înjuri, eu îl cunosc bine. Îi dădea cartonașul roșu pe loc. Nu l-a înjurat pe arbitru. Niciun arbitru din țara asta, dacă vede că-l înjuri, îți dă roșu direct.

ADVERTISEMENT

Nu mințim lumea. Că a înjurat este altceva, dar nu pe arbitru. Te descarci, sigur că da. Cei mai mari actori ai omenirii înjură. Bîrsan e chiar un arbitru bun”. 

Dumitru Dragomir, săgeți către Cristi Balaj: „Când greșea el cum era?”

Dumitru Dragomir l-a înțepat pe Cristi Balaj. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este convins că Meme Stoica i-a comunicat lui Florinel Coman să facă tot posibilul să scape de suspendarea cu CFR Cluj.

„Când greșea Balaj cum era? Toți arbitrii greșesc. I-au spus conducătorii, nu Gigi că Gigi habar n-are. Nu poți să-l bagi pe Gigi Becali în treaba asta.

Meme Stoica i-a zis, crezi că ăia dorm, nu sunt conducători? A fost deștept Coman, nu a luat roșu, a luat al doilea galben”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir, la „MAX Profețiile lui Mitică”.

„MAX Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi umărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare miercuri, ora 10:30.

Dumitru Dragomir, reacție spumoasă în scandalul CFR Cluj - FCSB pe tema eliminării lui Coman

ADVERTISEMENT