Sport

Elvir Koljic s-a antrenat alături de lotul Universității Craiova! Se risipesc din emoțiile lui Neagoe pentru derby-ul cu Rapid

Eugen Neagoe a primit vești bune înaintea derby-ului cu Rapid București. FANATIK a aflat că Elvir Koljic s-a antrenat alături de restul lotului Universității Craiova.
11.04.2023 | 20:08
Elvir Koljic sa antrenat alaturi de lotul Universitatii Craiova Se risipesc din emotiile lui Neagoe pentru derbyul cu Rapid
Eugen Neagoe răsuflă ușurat înaintea derby-ului cu Rapid! Elvir Koljic s-a antrenat alături de lotul Universității Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București este programat în Duminica Paștelui, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Eugen Neagoe răsuflă ușurat după ultimele teste medicale ale lui Elvir Koljic, iar FANATIK a aflat că l-a avut la dispoziție pe atacantul bosniac la ședințele de pregătire.

Eugen Neagoe răsuflă ușurat înainte de Universitatea Craiova – Rapid București. Elvir Koljic s-a antrenant împreună cu restul lotului

Universitatea Craiova continuă lupta pentru calificarea în preliminariile Conference League, iar duminică vor primi vizita celor de la Rapid, formație care a anunțat că are ca obiectiv clasarea pe podium. Oltenii au primit vești bune din partea staff-ului medical înaintea derby-ului de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a avut emoții cu Elvir Koljic în timpul meciului Farul Constanța – Universitatea Craiova, scor 3-2, fiind înlocuit în minutul 64. Internaționalul bosniac a resimțit dureri musculare, iar Eugen Neagoe nu a vrut să riște o accidentare grave a vârfului aflat într-o formă excelentă.

Ultimele teste medicale în privința lui Elvir Koljic i-au liniștit pe oficialii Universității Craiova, deoarece nu au scos la iveală o problemă gravă. „Dragonul” are șanse mari să fie în lotul „alb-albaștrilor” pentru derby-ul cu Rapid București, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Elvir Koljic s-a alăturat lotului „alb-albaștrilor” în baza de pregătire „Ilie Balaci”. Internaționalul bosniac a făcut o parte din antrenamentele conduse de Eugen Neagoe, iar oltenii nu își fac griji că nu va fi recuperat până la derby-ul de duminică.

Elvir Koljic a redevenit „dragonul” din sezoanele trecute pentru Universitatea Craiova! Decisiv cu CFR Cluj, FCSB, UTA Arad și Farul Constanța

Elvir Koljic e din nou „dragon” în 2023 la Universitatea Craiova și bosniacul se anunță a reveni la forma din primele două sezoane la formația din Bănie. Acesta a revenit în tricoul „alb-albaștrilor” în partida cu FC Hermannstadt, scor 2-1, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Dragonul” a avut nevoie de 48 de minute în tricoul oltenilor pentru a redeveni decisiv la Universitatea Craiova, deoarece a avut un rol important în derby-ul cu FCSB, scor 1-1. Acesta a împins mingea spre poarta lui Ștefan Târnovanu, iar Iulian Cristea a deviat-o.

Elvir Koljic a marcat apoi golul de 2-1 împotriva celor de la UTA Arad, iar cu CFR Cluj a stabilit scorul final al derby-ului. Internaționalul bosniac a început titular cu Farul Constanța, iar prima reușita a oltenilor a purtat semnătura „dragonului” din ofensiva lui Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova putea să dea lovitura cu Elvir Koljic, însă transferul la Dinamo Kiev a fost blocat din cauza unei accidentări, așa cum Pavel Badea a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA. Într-un interviu în exclusivitate pentru site-ul nostru, bosniacul a dezvăluit că își dorește să câștige titlul cu formația din Bănie.

„Titlul (n.r. râde), jucătorii, staff-ul și suporterii se gândesc la titlu mereu. Îmi doresc să ajut echipa și sper să câștigăm un titlu, să fie totul bine.  Anul acesta sunt mai multe echipe care se vor bate la campionat, dar în play-off o să revenim la câteva puncte diferență de lider”, spunea Elvir Koljic pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la Universitatea Craiova – Rapid

ADVERTISEMENT