Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Sorin Cârțu a analizat derby-ul Farul – Universitatea Craiova: „N-am jucat foarte slab, dar s-au întâmplat lucruri care n-ar trebui să se întâmple”. Video

Sorin Cârțu deplânge rezultatul nefavorabil al Universității Craiova cu Farul, într-un meci în care oltenii i-au condus pe „marinari” de două ori.
11.04.2023 | 14:27
Exclusiv Sorin Cartu a analizat derbyul Farul  Universitatea Craiova Nam jucat foarte slab dar sau intamplat lucruri care nar trebui sa se intample Video
Exclusiv Sorin Cîrțu a analizat derby-ul Farul - Universitatea Craiova N-am jucat foarte slab, dar s-au întâmplat lucruri care n-ar trebui să se întâmple Video
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fosta mare legendă a Craiovei Maxima a tras concluziile după înfrângerea în fața liderului Farul

Sorin Cârțu, explicații după Farul – Universitatea Craiova 3-2: „Altul ar fi fost rezultatul dacă deciziile ar fi fost conform principiilor sistemului pe care îl joci”

Sorin Cârțu a analizat înfrângerea „leilor” de la Ovidiu: „O să încerc să fiu echilibrat! N-am fost extrem de slabi. Să dai două goluri în deplasare în deplasare nu e… Adică s-au întâmplat niște lucruri în timpul meciului care trebuiau evitate. Atunci sigur că și rezultatul ar fi fost altul.

ADVERTISEMENT

Situații dinastea de marcaj care trebuia făcut într-un alt mod și chestii de genul ăsta. Altul ar fi fost rezultatul dacă deciziile ar fi fost conform principiilor sistemului pe care îl joci. Toate meciurile noastre cu ei au stat așa. Așa a fost și cel de la Severin și acel 2-1 cu gafa lui Arlauskis. Acuma tot la fel”.

VIDEO AICI

Fostul antrenor consideră că jucătorii ar fi trebuit să abordeze total diferit finalul partidei: „Suntem două echipe care joacă la victorie și își asumă riscuri. Se pot întâmpla multe. Dacă nu te-ai desprins până în minutul 80 și ceva și ai luat gol de fiecare dată, zic eu că trebuia interpretat în alt mod acel final de meci. Antrenorul, tot timpul evităm să ne luăm de jucători să nu îi supărăm”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: „E inadmisibil în minutul 83 să treacă Sali printre fundașul dreapta și fundașul central!”

„Sorinaccio” știe și care au fost principalele probleme din defensiva lui Eugen Neagoe: „E inadmisibil în minutul 83 să treacă Sali printre fundașul dreapta și fundașul central! Nu există așa ceva când ești cu echipa ta în 20 de metri! Sunt două principii: n-ai voie să lași să construiască în spatele tău și să paseze printre apărători. S-au interpretat greșit niște momente ale jocului. Și la primul și la al doilea gol a fost la fel”.

Cârțu are lucruri de reproșat și la nivel de arbitraj: „Nu știu ce să spun, dacă a fost penalty. Nu vezi că acum te atingi de el și gata, e penalty! După mine el a jucat mingea, dar poți să-i atingi și o ață din jambieri. Mie nu mi s-a părut atât de evident. Cum a fost și primul. Nu mai arbitrăm în spiritul jocului? 

ADVERTISEMENT

La fel și la primul gol! Te-a împiedicat cineva pe tine, Mazilu, să dai gol?! A tras peste bară și apoi a venit piciorul meu pe piciorul tău. Penalty! Păi atunci ce s-a întâmplat la partida cu CFR Cluj?! Când jucătorul nostru era în cădere. Păi de unde știi că nu vin din cădere și dau gol? Când au căzut în careu pe Ndong și nu s-a dat penalty la faza aia”, a mai spus Sorin Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Acuze pentru arbitri: „VAR-ul i-a salvat din zeci de situații în care nu luaseră decizia bună!”

Sorin Cârțu a continuat „înțepăturile” la adresa „cavalerilor fluierului”: „Se lasă prea mult la interpretarea unor arbitri. Ați văzut ce analiză s-a făcut și astăzi în ziare, apropo de ce înseamnă VAR-ul pentru ei. Că i-a salvat din zeci de situații dinastea în care nu luaseră decizia bună! 

ADVERTISEMENT

Nu mi s-a părut atât de evident. Totuși să dai penalty e o pedeapsă gravă, capitală, pe care o dai. La primul, în spiritul jocului nu dai așa ceva. A ratat, ce mai întorci tu dup-aia fața că l-a călcat. E normal, fac o alunecare. E normal să te lovesc. Și eu încerc să te blochez pe tine, dar n-am reușit pentru că tu ai fost mai rapid ca mine și ai dat peste. Mi s-a părut foarte ușor dat”. 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT