Life

Sebastian Dobrincu nu se uită la bani. În ce stațiune de lux a mers în vacanță investitorul de la Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu se bucură de vară într-o destinație turistică superbă, cu peisaje care îți taie respirația. Investitorul de la Imperiul Leilor a scos o sumă frumoasă din buzunar.
03.07.2022 | 16:06
Sebastian Dobrincu nu se uita la bani In ce statiune de lux a mers in vacanta investitorul de la Imperiul Leilor
Sebastian Dobrincu, concediu într-o stațiune superbă. Investitorul de la Imperiul Leilor a plătit bani frumoși. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânărul om de afaceri în vârstă de 23 de ani nu se uită la bani. Vedeta de la Pro TV a profitat de timpul liber și a mers într-o stațiune de lux, dovadă fiind chiar imaginile pe care le-a publicat pe rețelele de socializare.

Sebastian Dobrincu, concediu într-o stațiune superbă. Investitorul de la Imperiul Leilor a plătit bani frumoși

Sebastian Dobrincu a distribuit mai multe fotografii din ultima vacanță petrecută departe de România. Investitorul de la Imperiul Leilor a profitat de temperaturile ridicate și a dat o fugă până în Grecia, în Mykonos.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri nu s-a gândit deloc la prețurile din plin sezon estival și a scos din buzunar o sumă mare, totul pentru a se bucura de un sejur în care să se plimbe și să-și încarce bateriile la maximum.

Încântat de albastrul Mării Egee și de preparatele culinare elene, vedeta a plătit pentru o singură noapte de cazare peste 1.800 de lei. Sebastian Dobrincu nu a fost singur, ci însoțit de partenera sa de viață, Ioana Ignat.

ADVERTISEMENT

„Gata vacanța. În toate pozele par rătăcit și nu știu dacă e vina mea, a telefonului sau a fotografului”, a scris tânărul pe contul de Instagram, în dreptul unor poze din Grecia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Sebastian Dobrincu, mesaje din partea fanilor din social media

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mai ales că vedeta de la Pro TV le-a cerut părerea legat de imagini. Internauții i-au transmis că nu e important felul în care a ieșit în fotografii, ci că a rămas cu amintiri frumoase.

ADVERTISEMENT

„Nu mai contează, important e că ai pozele”, „Încearcă să zâmbești puțintel”, „Când ești tânăr e normal să pari rătăcit… Ăsta e farmecul, deci mulțumește-i fotografului”, „Cred că ești puțin obosit”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor.

Fotografiile realizate de omul de afaceri în sejurul din Grecia au adunat peste 10.200 de aprecieri și foarte multe mesaje, majoritatea plăcute, semn că Sebastian Dobrincu este un tânăr apreciat de telespectatori.

ADVERTISEMENT