Sport

Sebastian Mailat, mesaj pentru Edi Iordănescu după “dubla” cu UTA: “Am auzit că s-a supărat pe mine!”

Sebastian Mailat i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu după „dubla” din meciul UTA Arad - FC Botoșani, scor 0-2 în a patra etapă din play-out-ul SuperLigii.
14.04.2023 | 23:53
Sebastian Mailat mesaj pentru Edi Iordanescu dupa dubla cu UTA Am auzit ca sa suparat pe mine
Sebastian Mailat i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu după golurile din UTA Arad - FC Botoșani 0-2. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC Botoșani a obținut a doua victorie consecutivă în play-out-ul SuperLigii, scor 2-0 pe terenul celor de la UTA Arad. Omul meciului a fost Sebastian Mailat care a marcat ambele goluri și a ajuns la 14 reușite în actuala stagiune din campionat.

Sebastian Mailat, mesaj pentru Edi Iordănescu după golurile cu UTA Arad: „Am auzit că s-a supărat”

Grație victoriei de pe stadionul Francisc Neuman, FC Botoșani a scăpat în mare parte de emoțiile retrogradării și se luptă cu șanse reale pentru clasarea pe un loc care duce la barajul pentru cupele europene. Formația antrenată de Flavius Stoican ocupă locul 3 în play-out, cu 26 de puncte, unul mai puțin față de prima clasată FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Sebastian Mailat a ajuns la 14 reușite în SuperLiga, fiind al treilea golgheter al campionatului după Compagno și Dugandzic. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a mărturisit că își așteaptă rândul pentru o posibilă convocare la echipa națională de fotbal a României.

„Nu știu dacă mă ignoră selecționerul. Datorită interviului pe care l-am dat, am auzit că domnul Edi s-a supărat pe mine. Dar n-am bătut nicio secundă un apropo spre el. Cu siguranță, mă motivează acest lucru, dar sunt un băiat modest, țin capul plecat și muncesc.

ADVERTISEMENT

Când va crede domnul Edi că îmi este rândul și că pot să fac față la națională, cu siguranță mă va chema”, a declarat Sebastian Mailat.

Sebastian Mailat a anunțat obiectivul celor de la FC Botoșani

Sebastian Mailat, golgheterul și cel mai în formă fotbalist al moldovenilor, a anunțat că obiectivul principal al lui FC Botoșani este clasarea pe primele două poziții din play-out, care duc la barajul pentru calificarea în cupele europene. „Echipa mă ajută și are încredere în mine. Sunt modest pentru că știu unde aș vrea să ajung și știu că pot, ăsta e cel mai important lucru.

ADVERTISEMENT

Sunt genul care îmi place să las capul în pământ și să muncesc cât mai mult. Când am rezultate, mă bucură acest lucru. Vrem să prindem primele două locuri din play-out, cred că ne putem îndeplini obiectivul”, a mai spus Sebastian Mailat.

Flavius Stoican nu pleacă de la FC Botoșani: „Am o înțelegere cu domnul Valeriu Iftime”

Flavius Stoican și-a lăudat jucătorii după meciul de la Arad și a precizat că va rămâne pe banca celor de la Botoșani atâta timp cât există rezultate. Tehnicianul a fost surprins când a fost întrebat dacă va pleca în vară de pe banca moldovenilor.

ADVERTISEMENT

”Un joc solid al echipei, îmi felicit jucătorii pentru felul în care au abordat meciul și au crezut în șansa lor. Ne uităm in sus, avem mai mare liniște, nu ne luăm nasul la purtare și suntem în continuare concentrați, pentru că mai avem multe de spus.

E doar meritul lor, au potențial, eu îi pun în teren, le arăt calitățile și mai e și multă muncă. Nu aș vrea să ne lăudăm, iar la meciul următor să fim dezamăgiți, pentru că putem mult mai mult.

Nu știu de unde a venit asta cu plecarea din vară, mai ales că am o înțelegere cu domnul Valeriu Iftime. Când nu sunt rezultate, există posibilitatea să ne strângem mâna, dar nu este cazul. Am și spus că, atunci când ne-au bătut aici, a fost doar un accident.

Azi am făcut un meci bun și vreau să credem în șansa noastră cu U Craiova 1948. Toată lumea îi laudă, dar nu le va fi ușor la Botoșani”, au fost cuvintele lui Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT