Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretele din vestiarul Universității Craiova: „Se antrenează ca niciodată!”

Universitatea Craiova are un început foarte bun de sezon. Care sunt secretele din vestiarul oltenilor care explică rezultatele bune din această perioadă.
27.08.2023 | 12:13
Secretele din vestiarul Universitatii Craiova Se antreneaza ca niciodata
Universitatea Craiova are un început excelent de sezon în campionat. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a înregistrat unul dintre cele mai bune începuturi de sezon din ultimii ani. Oltenii nu au suferit nicio înfrângere în primele 6 etape și au 3 victorii consecutive. Principala armă din Bănie este Alexandru Mitriță, care a revenit la Universitatea Craiova în această vară, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Universitatea Craiova, start lansat de sezon: „Unul dintre cele mai bune începuturi”

La adăpostul unor rezultate excelente în startul de sezon, Universitatea Craiova, cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, și-a anunțat candidatura pentru lupta la câștigarea titlului. Oltenii au trei victorii consecutive în SuperLiga cu Hermannstadt (1-0), Poli Iași (4-1) și UTA Arad (3-0) și ocupă locul 2, la un punct în spatele FCSB-ului, dar și cu un meci în plus.

ADVERTISEMENT

„La Craiova cred că e cel mai bun început de sezon de mult timp. Nu-mi amintesc să nu fi avut vreo înfrângere în primele 6 etape. Nici n-am făcut o statistică, dar așa la bunul simț. Cred că e unul dintre cele mai bune începuturi.

Dacă mai pun la socoteală că în meciul cu Oțelul, în mod normal, ar fi trebuit să-l câștige la raporturile ocaziilor. Atunci arătau din punct de vedere al liniei în clasament foarte bine”, a analizat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Secretele din vestiarul Universității Craiova: „Se antrenează ca niciodată!”

Revenirea lui Alexandru Mitriță în Bănie a produs o schimbare majoră în jocul Universității Craiova. Atacantul nu a fost în lot în victoria din ultima etapă a oltenilor, scor 3-0 cu UTA Arad, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

În cele cinci partide din acest sezon, Mitriță a marcat un gol și a oferit 3 pase decisive. Andrei Vochin, care îl cunoaște foarte bine pe jucător, a dezvăluit că Mitriță se antrenează foarte intens în această perioadă. „Eu îl cunosc pe Mitriță de la 16, 17 ani.

ADVERTISEMENT

Îl apreciez foarte mult, îmi place foarte mult ce face la Craiova. M-am interesat de ce face lucrul ăsta bun și am înțeles că se antrenează cum nu s-a antrenat niciodată. Este jos pălăria pentru el, să o țină tot așa”, a dezvăluit Andrei Vochin.

Andrei Vochin, dezvăluire memorabilă cu Alexandru Mitriță: „Tricoul o să aibă cât greutatea lui”

Andrei Vochin l-a remarcat pe Alexandru Mitriță la un turneu de elită al juniorilor de la Federația Română de Fotbal, care a avut loc la Mogoșoaia, pe când jucătorul avea vârsta de 18 ani. Consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu a povestit un episod care l-a avut în prim-plan pe jucătorul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

„(n.r. arată ca un jucător pus în slujba echipei) Da, așa arată acum. Nu știu niciun istoric al lui Mitriță. La 17 sau 18 ani când a venit junior la Federație aveau ăștia niște tricouri extra largi. Îți dai seama cum arăta el în tricoul ăla, era un turneu de Elită la București. Se juca la Mogoșoaia și venea o ploaie torențială.

Mă gândeam, săracul, la 1 metru 60 cât are, 50 de kilograme, tricoul atât de mare, dacă plouă o să aibă tricoul greutatea cât a lui. Era Cami care e acum la internațional era implicată în acțiune acolo. Am rugat-o: ‘Cami, îmi cer scuze, ai cumva ac și ață în geantă. Hai măcar să-i strângem tricoul cu niște pense să vină cât de cât mai mulat pe el’. 

Era același tricou pentru toți jucătorii. Eu veneam din afara fotbalului și mi se părea anormal. Cel care se ocupă de așa ceva trebuia să vadă și mărimile jucătorilor. Cami i-a făcut pense la tricou să stea tricoul cât de cât mai strâns”, a povestit Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, doar pe site-ul FANATIK.RO. În fiecare luni, marți și vineri, emisiunea poate fi vizionată în premieră pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe paginile de Facebook FANATIK și Horia Ivanovici.

Secretele din vestiarul Universității Craiova

ADVERTISEMENT