Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretele lui Radu Drăgușin, noul fundaș ”de fier” al naționalei României

Radu Drăgușin traversează o formă extraordinară, iar Alin Buzărin a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre secretele fundașului care face furori în Serie A.
12.10.2023 | 16:22
Secretele lui Radu Dragusin noul fundas de fier al nationalei Romaniei
Radu Drăgușin traversează o formă extraordinară, iar Alin Buzărin a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre secretele fundașului care face furori în Serie A. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În direct de la Budapesta, jurnalistul Cristi Coste a anunțat la FANATIK SUPERLIGA echipa de start pe care o va alinia Edi Iordănescu în meciul cu Belarus. Așa cum era de așteptat, Radu Drăgușin este titular în centrul defensivei, acolo unde face pereche cu Andrei Burcă.

Ce secrete ascunde Radu Drăgușin

Aflat în studio la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Alin Buzărin l-a lăudat pe Radu Drăgușin, despre care crede că este cel mai bine cotat jucător român în acest moment, și a dezvăluit secretele fundașului.

ADVERTISEMENT

”Să joci la nivelul ăsta, ai promovat cu Genoa, ai contribuit la promovare, sunt 7-8 etape jucate în Italiei și tu ești titular meci de meci, ești acolo, înseamnă ceva. Genoa face un sezon bun, a pierdut cu Milan cu mare tărăboi. A fost jucătorul etapei, ești în Serie A, nu ești pe nu știu unde.

Noi comparăm Drăguș cu Drăgușin? Gaziantep, cu tot respectul, e un loc codaș în Turcia, nu e Italia. Aici era să nu pierzi meciul cu Milan, cu Giroud prin poartă, cu toate poveștile alea care au fost. Deci nivelul este foarte înalt.

ADVERTISEMENT

În momentul ăsta eu cred că Radu Drăgușin este cel mai bine cotat jucător român. Eu îl cunosc pe Florin Manea (n.r. – agentul lui Drăgușin), mai bagă în ele, dar când vezi marile ziare din Italia… Ai impresia că joacă acolo de 2.000 de ani”, a declarat Buzărin.

”Toți antrenorii de la echipele mari din Serie A vorbesc foarte frumos despre el”, a completat Horia Ivanovici, în timp ce Bănel Nicoliță a spus la FANATIK SUPERLIGA: ”La meciul cu Milan a fost impecabil, nu a trecut nimic de el”.

ADVERTISEMENT

Drăgușin visează să joace la Euro 2024

Radu Drăgușin a vorbit pentru FRF TV înaintea dublei pe care naționala României o are cu Belarus și Andorra și a dezvăluit că marele său vis este calificarea la Campionatul European de anul viitor din Germania.

”Visul și obiectivul nostru este să mergem la Euro. Suntem pe drumul cel bun. Nu va fi ușor, vor veni meciuri dificile, pentru că toată lumea vrea să-și facă țara mândră. Noi vom da totul pe teren, vom fi concentrați și vom lua cele 6 puncte în această campanie.

ADVERTISEMENT

Ca și român va fi o mândrie să îmi reprezint țara anul viitor la Campionatul European. Ca fotbalist este o realizare să joc la un turneu final pentru că acolo ajung cei mai buni fotbaliști. Nu-mi aduc aminte de meciul din 2019 când au fost doar copii în tribune, dar sunt sigur că va fi o atmosferă plăcută, inedită. Abia aștept să fim susținuți de mii de copii.

Eu și Burcă începem să legăm relații de joc, începem să ne înțelegem fără să vorbim, iar acest lucru cu siguranță ajută jocul nostru pentru că trebuie să fim în tandem. Mesajul meu pentru el este: ‘Stai liniștit că o să-ți acopăr mereu spatele, așa cum și tu o să-l acoperi pe al meu’.

Sper să strălucim cu toții în aceste două meciuri și să facem două jocuri excelente pentru că este foarte important să luăm punctele și să mergem în continuare pe drumul nostru”, a afirmat Drăgușin.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusivitate, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Laude pentru Radu Drăgușin

ADVERTISEMENT