Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, joi, 12 octombrie, ora 10:30. Ediție specială înainte de Belarus – România

FANATIK SUPERLIGA, ediție specială, joi, 12 octombrie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Bănel Nicoliță, Marian Aliuță, Alin Buzărin și Daniel Șendre.
11.10.2023 | 16:13
Fanatik SuperLiga joi 12 octombrie ora 1030 Editie speciala inainte de Belarus  Romania
Fanatik SuperLiga, joi, 12 octombrie, ora 10:30. Ediție specială înainte de Belarus - România. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o ediție specială înainte de Belarus – România, în preliminariile Euro 2024. Emisiunea se vede LIVE joi, 12 octombrie, ora 10:30, doar pe FANATIK.RO. Cristi Coste, corespondență direct de la Budapesta.

Fanatik SuperLiga, joi, 12 octombrie, ora 10:30. Ediție specială înainte de Belarus – România

România o înfruntă pe Belarus, joi, 12 octombrie, ora 21:45, în etapa cu numărul 7 din preliminariile Euro 2024. „Tricolorii” sunt în cărți pentru calificarea la turneul final de anul viitor. Cu două victorii, naționala lui Edi Iordănescu poate urca temporar pe primul loc.

ADVERTISEMENT

UEFA a decis reprogramarea duelului Israel – Elveția pe 15 noiembrie, astfel liderul grupei va juca un singur meci în luna octombrie. Horia Ivanovici și invitații de top Bănel Nicoliță, Marian Aliuță, Alin Buzărin și Daniel Șendre vor prefața așa cum se cuvine Belarus – România.

Totodată, Cristi Coste vine cu detalii de la fața locului. Jurnalistul FANATIK va intra în direct și va dezvălui cele mai noi și mai tari informații înainte de meci. Așa cum ați aflat despre starea precară a gazonului pe care se dispută partida, cât și despre „bijuteria” în care este cazată delegația „tricoloră”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și invitații Bănel Nicoliță, Marian Aliuță, Alin Buzărin și Daniel Șendre vor face show la FANATIK SUPERLIGA, joi, 12 octombrie, de la ora 10:30, cu analize de top, dezbateri și discuții, umor și „omor”, dar și intervenții telefonice pe măsură.

Deci, nu uitați! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata „Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea Fanatik SuperLiga, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită ÎN DIRECT pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Așa cum este cazul joi, 12 octombrie, FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu ediții speciale înainte și după meciurile care ne interesează cel mai mult. Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT