Sport

Secretul lui Dorinel Munteanu, antrenorul momentului în România: “Nu mai pune gura pe băutură!”

Mitică Dragomir a dezvăluit secretul lui Dorinel Munteanu, antrenorul momentului în România. „Neamțul” este unul dintre favoriții fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.
29.09.2023 | 08:15
Secretul lui Dorinel Munteanu antrenorul momentului in Romania Nu mai pune gura pe bautura
Dorinel Munteanu este antrenorul momentului din fotbalul românesc. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu este antrenorul momentului din fotbalul românesc. Revenit pe prima scenă alături de Oțelul, Dorinel Munteanu a simțit o singură dată gustul înfrângerii în actuala stagiune în 12 partide. Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ motivul pentru care Dorinel Munteanu este într-o formă de zile mari.

Secretul lui Dorinel Munteanu, antrenorul momentului în România: “Nu mai pune gura pe bautură!”

Fost fotbalist al „Generației de Aur”, Dorinel Munteanu este un simbol pentru Oțelul Galați. Înainte să antreneze la formația moldoveană, „Neamțul” le-a pregătit pe CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, Steaua și U Cluj. Nou-promovată pe prima scenă a fotbalului românesc, Oțelul se descurcă excelent, cu doar o înfrângere până acum suferită în fața FCSB, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dezvăluit că, în trecut, Dorinel Munteanu a traversat o perioadă mai grea și s-a refugiat în alcool. În prezent, Mitică Dragomir a mărturisit că antrenorul „nu se mai atinge de băutură”.

(Dorinel s-ar înțelege cu Gigi?) Da. Dorinel este o dulceață și ca fotbalist era. A avut o perioadă când a băut. Acum nu se atinge de băutură. Eu știu tot ce mișcă în fotbalul românesc. (n.r. bea mult?) Cât un bivol.

ADVERTISEMENT

Vin bea, dar acum nu se atinge de ani de zile de băutură. De vreo doi-trei ani nu mai bea, de-asta s-a și îngrășat. A avut probleme cu nevasta lui și-a luat-o pe băutură. După asta și-a revenit, și-a refăcut viața. Acum e de o seriozitate, nu-l atingi cu ceva”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Lista cu antrenori preferați a lui Dumitr Dragomir: „L-aș lua dacă aș fi echipa campioană”

Dorinel Munteanu este în fruntea listei antrenorilor preferați a lui Dumitru Dragomir. Fostul șef al LPF l-a propus pe tehnician la FC U Craiova, care și-a găsit de curând un antrenor cu licență Pro după despărțirea de Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

„Eu dacă aș fi la echipa campioană, l-aș lua pe Dorinel. Eu am câțiva antrenori. De exemplu: Dorinel, Neagoe, Sabău, Șumudică, mai sunt 2-3”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Cea mai mare performanță din cariera de antrenor a lui Dorinel Munteanu o reprezintă câștigarea campionatului cu Oțelul în sezonul 2010-2011. După o perioadă de inactivitate, Dorinel Munteanu a revenit în fotbal la Concordia Chiajna, în 2018.

ADVERTISEMENT

Înainte să revină pentru a doua oară la Oțelul, Dorinel Munteanu a antrenat-o pe CSM Reșița. Oțelul Galați ocupă locul 10 în clasament, cu 11 puncte în 10 partide. Gălățenii au câștigat în prima etapă din faza grupelor Cupei României, scor 4-1 cu Zalău.

Emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită în direct doar pe site-ul www.fanatik.ro, în fiecare luni, de la ora 13:30. În premieră, fiecare ediție a emisiunii marca FANATIK poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Dragomir a dezvăluit secretul lui Dorinel Munteanu: „Nu mai pune gura pe bautură!”

ADVERTISEMENT