Sport

Mihai Stoica, impresionat: „El e antrenorul lunii de departe!”

Mihai Stoica este impresionat de Dorinel Munteanu, despre care spune că este de departe antrenorul lunii în SuperLiga 1.
23.09.2023 | 07:13
Mihai Stoica impresionat El e antrenorul lunii de departe
Mihai Stoica, impresionat de Dorinel Munteanu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că toți jucătorii arată bine sub comanda lui Dorinel Munteanu, pe care îl compară la stil cu Dan Petrescu, mai ales pentru felul în care își ține în priză jucătorii.

Mihai Stoica, impresionat de Dorinel Munteanu

Mihai Stoica este impresionat de Dorinel Munteanu, pe care îl felicită pentru prima victorie obținută în acest sezon cu Oțelul Galați, în urma confruntării din Bănie cu FC U Craiova, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

„Dorinel e antrenorul lunii! Vezi că Dorinel nici nu lasă să vadă că e fericit? E identic Petrescu, îi ține pe toți în priză. E de departe surpriza campionatului, au dus-o bine cam multe etape.

Nu au făcut un meci prost în acest sezon, e incredibil. Nu se relaxează deloc și îi ține în priză pe jucători. Ok, au venit și străini, nu știam cine sunt, dar sub comanda lui Dorinel toți arată bine”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Ne bucurăm azi, dar de mâine începe treaba!”

Dorinel Munteanu a fost bucuros după victoria Oțelului din deplasarea cu FC U Craiova, lăudându-și jucătorii, dar avertizându-i să nu se relaxeze pentru că urmează alte meciuri importante pentru echipă:

„Avem soluții, sper ca pe viitor să nu mai avem accidentați. Pentru noi n-a fost nicio apăsare la nivelul vestiarului, pentru că am trecut pe lângă victorie cu multe echipe.

ADVERTISEMENT

Astăzi ne bucurăm, de mâine începem treaba și ne dorim să legăm 2,3,4 victorii la rând. Am jucat la Craiova cu două echipe cu buget mare, care își propun performanțe mari”.

„Sunt două echipe cu două bugete foarte mari. A fost ziua noastră, ce mai putem spune, de fapt seara noastră! Cei care au intrat, au reușit să schimbe în bine echipa. Nu e important cu cine încep, contează cum jucăm, mă bazez pe tot lotul, avem meci în cupă și vom trata foarte serios competiția.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc ca și cei care au venit recent, să se integreze repede. Bucuria nu trebuie să dureze mult, pentru că urmează alte meciuri și trebuie să fim concentrați la maximum”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT