Life

Secretul lui Măruță a ieșit la iveală. Ce a făcut în Vama Veche, fără Andra: „Îi scoate ochii”

12.04.2021 | 22:02
Secretul lui Maruta a iesit la iveala Ce a facut in Vama Veche fara Andra Ii scoate ochii
Secretul lui Măruță a ieșit la iveală. Ce a făcut în Vama Veche, fără Andra: „Îi scoate ochii” Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În această seară, secretul lui Cătălin Măruță a ieșit la iveală, iar fanii au aflat ce a făcut prezentatorul TV fără soția lui în Vama Veche, după ce jurații au avut parte de un concurent surpriză la „Românii au talent”. 

Se pare că Măruță s-a distrat pe cinste cu acest concurent în trecut, după cum i-a dezvăluit acesta Andrei, iar Pavel Bartoș i-a atras atenția mai în glumă, mai în serios, să nu-și mai continue ideea, altfel artista îi va „scoate ochii” soțului ei atunci când ajunge acasă.

ADVERTISEMENT

Constantin Garbis sau „Jaguarul”, așa cum este cunoscut în stațiunea de pe litoral, și-a făcut apariția cu chitara a interpretat melodia „Drumurile noastre” pe scena de la Pro TV. Așa cum era de așteptat, concurentul a primit patru de „DA” din partea juraților.

Secretul lui Măruță a ieșit la iveală. Ce a făcut în Vama Veche, fără Andra: „Îi scoate ochii”

Cântărețul de 64 de ani din Vama Veche și-a amintit de momentele în care i-a întâlnit pe uni dintre jurați la un moment dat. Cu această ocazie, telespectatorii au aflat cum Cătălin Măruță obișnuia să petreacă cu Jaguarul pe vremuri.

ADVERTISEMENT

„Jaguarul: Domnule Andi Moisescu, ne-am întâlnit la Craiova, aveam un parpalac de piele şi v-am cântat piesa lui Cargo, “Frumoasă ca o stea”.
Andi Moisescu: Aaa, îmi aduc aminte. 
Jaguarul: Doamna Andra, e prima oară când vă văd live, cu domnul Măruţă ne-am distrat puţin la Vama Veche.
Pavel Bartoş: Nu spune că după aia îi scoate ochii, acasă.
Andi Moisescu: Vezi că el nu a zis acasă, el a zis că se duce la băi la Techirghiol. Aoleu, nu trebuia să zici asta.
Jaguarul: În fine, haideţi că e prea multă vorbă”, a fost dialogul dintre concurent și jurați.

Jaguarul la Românii au talent
Jaguarul la Românii au talent. Sursa foto: captură Pro TV

Care este povestea Jaguarului din Vama Veche

„Sunt Constantin Garbis din Medgidia din oraşul lui Dan Spătaru. Pentru toţi prietenii din ţară sunt Jaguaru. Aşchia nu sare departe de trunchi. Tata e muzicant, nemurile mele sunt muzicanţi, fratele mamei, adică muzicanţi de elită, nu foaie verde, salcie de ăştia.

ADVERTISEMENT

De 34 de ani cânt în Vama Veche. Când de la începutul verii până pe 20-25 septembrie. O ţară întreagă deja mă ştie. O viaţă întreagă am cântat disco, pop, rock’n roll, Cargo, Iris, astea pe pâine”, s-a prezentat Constantin Garbis.

Cei patru jurați l-au lăudat pe concurent pentru interpretarea de la „Românii au talent” și i-au spus că este o adevărată emblemă pentru stațiunea Vama Veche.

ADVERTISEMENT

„Bună treabă, tată! Jaguarule, eşti mai mult decât o prezenţă. o voce, o atitudine şi istorie. Eşti parte din istoria de la Vama Veche, eşti un spirit şi mă bucur că ai venit în emisiunea noastră. Când eşti un spirit bun aşa cum eşti tu, n-ai cum să nu primeşti ceea ce meriţi. Ne vedem în etapa următoare cu patru de DA! Long Live Rock ‘n’ Roll, Jaguarule!

(…) Aici sper că e limpede că nu vorbim despre muzică. Aici vorbim despre un reper cultural din Vama Veche. Toată lumea care a trecut pe acolo îl ştie pe Jaguarul, n-ai cum. Jaguarul e şi istorie”, a declarat Andi Moisescu.

„Ăsta este spiritul pe care întotdeauna îl salut. Bravo, respect! Peste artist şi toate alea eşti o poezie, eşti un spirit”, a adăugat și Florin Călinescu.

ADVERTISEMENT