Life

Secretul Monicăi Anghel pentru un ten perfect. Folosește acest produs simplu: “Curăță cel mai bine”

Secretul Monicăi Anghel pentru un ten perfect. Aceasta folosește un produs simplu, pe care oricine îl poate găsi la magazin.
04.04.2023 | 15:31
Secretul Monicai Anghel pentru un ten perfect Foloseste acest produs simplu Curata cel mai bine
Secretul Monicăi Anghel pentru un ten perfect. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Secretul Monicăi Anghel pentru un ten perfect. Folosește un produs simplu pentru a se demachia și spune despre el că curăță cel mai bine.

Acesta este secretul Monicăi Anghel pentru un ten perfect

Monica Anghel are un secret foarte simplu cu ajutorul căruia își îngrijește fața. Vedeta a mărturisit că niciodată nu a făcut prea multe lucruri pentru a arăta mai tânără. Mai mult, ea nu avea o întreagă noptieră cu produse pentru înfrumusețarea feței.

ADVERTISEMENT

În schimb, un lucru la care este foarte atentă vedeta este demachierea. Îi place să se machieze și respectă cu sfințenie ritualul de a da jos toate particulele de machiaj de pe față.

Pentru a ce face acest lucru, Monica Anghel folosește un produs foarte simplu despre care spune că curăță cel mai bine tenul. Este vorba despre uleiul de bebeluși, pe care Monica Anghel îl folosește de ani de zile pentru un ten perfect, conform Click!

ADVERTISEMENT

Ce trucuri de frumusețe are Monica Anghel

Aceasta a spus că uleiul de bebeluși funcționează cel mai bine pentru a îndepărta machiajul de pe față, chiar și produsele rezistente la apă.

„Până acum doi ani, eu nu m-am dat cu cremă pe față deloc. Eu m-am demachiat toți anii aceștia și continui să mă demachiez cu ulei de copii mici, din acela pentru bebeluși.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere curăță cel mai bine, nu există rimel, waterproof, ruj, nu există vreun produs pe care să nu-l curețe. Ăla demachiază orice! E sfânt!”, a dezvăluit cântăreața.

Monica Anghel a mai dezvăluit și faptul că nu a folosit creme de față până acum doi ani, dar a început să le folosească regulat. Ajunsă acum la 51 de ani, Monica Anghel folosește numai produse românești pentru a avea grijă de tenul ei.

ADVERTISEMENT

„De doi ani de zile, am început să mă dau cu cremă pe față, dimineața și seara. Folosesc numai produse românești!”, a mai spus Monica.

ADVERTISEMENT