Life

Secretul unei însoțitoare de bord. Ce trebuie să faci în camera de hotel, ca să ai o vacanță lipsită de griji

Secretul pe care l-a dezvăluit o însoțitoare de bord. Ce trebuie să faci după ce ajungi la camera de hotel pentru a fi mai în siguranță în vacanță.
11.02.2023 | 13:13
Secretul unei insotitoare de bord Ce trebuie sa faci in camera de hotel ca sa ai o vacanta lipsita de griji
Secretul unei însoțitoare de bord. Ce trebuie să faci în camera de hotel Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Secretul dezvăluit de o însoțitoare de bord. Aceasta a specificat ce trebuie să facă fiecare vizitator în camera de hotel pentru a se asigura de faptul că va avea o vacanță lipsită de griji.

Secretul unei însoțitoare de bord pentru vacanță

Trucul a fost împărtășit de aceasta pe rețelele de socializare și a fost foarte apreciat, pentru că în acest fel oamenii pot să se simtă mai în siguranță. Astfel, însoțitoarea de zbor a spus că turiștii ar trebui să lase un pantof în seiful camerei de hotel.

ADVERTISEMENT

Motivul este unul simplu. Mulți aleg să își pună obiectele valoroase cu care călătoresc în seif, dar sunt șanse să le uite acolo din pură neatenție și să rămână fără acte și bijuterii sau bani.

Dar dacă se organizează pentru a pune un pantof în seif alături de toate bunurile foarte scumpe pe care le dețin cu siguranță nu vor uita de ele, pentru că nu pot să plece încălțați cu un singur pantof.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care acest truc funcționează foarte bine. De asemenea, un alt truc foarte bun pentru persoanele care știu că sunt uituce și stresate atunci când pleacă în vacanță este să facă poze electrocasnicelor.

Înainte de a pleca, fă eforturi de a fotografia electrocasnicele din casa ta pentru că este foarte posibil ca odată fiind în avion să te gândești dacă ai scos din priză placa de păr sau dacă ai lăsat ușa de la frigider deschisă, sau dacă e pornit aragazul, așa că în acest fel poți să scapi de orice temeri cu simplu click al telefonului pentru a face fotografii.

ADVERTISEMENT

Cum să rezolvi veșnica problemă. Așa afli dacă ai încuiat sau nu

O altă problemă pe care o au multe persoane atunci când pleacă în vacanță este că uită dacă au încuiat ușa casei. Pentru a scăpa de acest stres din vacanța ta, o idee bună ar fi să fotografiezi ușa de la intrare.

Atunci când pleci de acasă, ia-ți o secundă să faci poza, pentru ca ulterior să ți amintești faptul că ai încuiat totul și nu ai motive să-ți faci griji că locuința ta va fi prădată de hoți în clipele care tu te bucuri de o vacanță relaxantă.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vrei să folosești trucul cu pantoful pentru că nu vrei să iei la tine mai multe perechi de încălțăminte și să ai una pe care să o pui acolo, atunci poți să pui orice alt obiect crezi că nu îl vei uita, inclusiv o tabletă sau un inel.

ADVERTISEMENT
Tags: