Life

Secretul vedetei de la Vorbește Lumea! Ce au în comun Lili Sandu și Madonna

Lili Sandu, diva de la Pro TV! Frumoasa prezentatoare de la Vorbește lumea și Madonna, starul internațional, se îmbracă cu aceleași haine.
17.03.2023 | 16:52
Secretul vedetei de la Vorbeste Lumea Ce au in comun Lili Sandu si Madonna
Lili Sandu, diva care se îmbracă din același loc ca Madonna. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lili Sandu și Madonna au ceva în comun. Prezentatoarea Vorbește lumea a dezvăluit care este secretul aparițiilor sale spectaculoase de la televizor. Poartă haine create de designer-ul la care apelează staruri internaționale.

Ce au în comun Lili Sandu și Madonna? Vedeta de la Pro TV este o adevărată divă

Nu degeaba este Lili Sandu tratată ca o adevărată regină la Vorbește lumea. Vedeta este admirată de fiecare dată pentru aparițiile sale din timpul emisiunii, mai ales că este și adepta ținutelor sexy, care îi pun formele în evidență.

ADVERTISEMENT

În ediția de vineri, 17 martie 2023, a show-ului de la Pro TV, a dezvăluit că designer-ul care creează mare parte din hainele pe care e poartă este Andreea Bădală, aceeași la care apelează multiple vedete internaționale.

„Andreea este un designer care nu mă îmbracă doar pe mine de multe ori aici la emisiune, ci a îmbrăcat foarte multe celebrități. Băieții acolo zâmbesc. Ei sunt foarte fericiți când mă îmbrac cu piesă vestimentară de la tine”, a spus Lili Sandu la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Designer-ul care creează haine pentru Madonna și Lili Sandu: „Senzualitatea se pot exprima de dimineața până seara”

Andreea Bădală a dezvăluit că se inspiră foarte mult din elementele de lenjerie intimă și încearcă să includă în ținutele pe care le crează senzualitatea și feminitatea: două trăsături care le reprezintă și pe Lili Sandu, dar și pe Madonna.

„Se poartă tot ce pune feminitatea în evidență. Se poartă curajul și încrederea în sine. Și asta încerc să transmit prin hainele mele. Încerc să transmit ca feminitatea și senzualitatea se pot exprima de dimineața până seara, nu doar la un eveniment de seară.

ADVERTISEMENT

Și foarte mult merg în zona asta în care mă inspir din lenjerie. Chiar este în trend și feminitatea și tot ce înseamnă lenjerie adusă în pret a porter”, a spus designerul.

Lili Sandu la Vorbește lumea, Madonna pe scenă. Ambele au purtat aceeași rochie

Nu doar o dată a purtat Lili Sandu aceeași ținută ca Madonna. De pildă, o bustieră cu influență retro a fost aleasă de prezentatoare pentru show-ul de la Pro TV, dar și de diva internațională și Dua Lipa.

ADVERTISEMENT

„Fix ce au purtat marile vedete și ce poartă în continuare. Cel mai des este cerută această bustieră. A fost purtată de Kyle Jenner, Madonna, de Dua Lipa”, a început designer-ul. „Lili Sandu la Vorbește lumea”, a adus în discuție vedeta Pro TV. „Într-adevăr, îți trebuie curaj să porți o bustieră de acest gen. Este o formă retro adusă în actualitate”, a continuat Andreea Bădală.

Ulterior, Lili Sandu a și defilat prin platoul emisiunii, sub privirile celor prezenți, într-o superbă rochie neagră: „Este o creație pe care o poartă Lili Sandu și a cerut-o și Madonna. Putem să spunem și invers. Lili, arăți excelent”.

„Mie mereu mi s-a părut că Madonna se ia după Lili. Și nu de ieri de azi”, a încurajat-o Bogdan Ciudoiu. „Ți-a plăcut? Nu? Are așa un aer. Asta mi s-a părut și mie. Trebuie să mă apuc de cântat iar, ca să aibă ce să copieze mai mult. Îmi place foarte mult.

Vorbeam mai devreme că genul ăsta de rochie îți dă și o statură și te face, într-adevăr, să te înalți cumva și să îți porți feminitatea. Și, cumva, să fii asumat când porți genul ăsta de rochie”, i-a răspuns Lili Sandu.

ADVERTISEMENT