Life

Secretul vedetei Simona Gherghe: primarul fugar Cătălin Cherecheș o voia de mireasă

Simona Gherghe a fost curtată de primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fost condamnat la 5 ani de închisoare.
27.11.2023 | 13:45
Secretul vedetei Simona Gherghe primarul fugar Catalin Chereches o voia de mireasa
Cătălin Cherecheș a curtat-o pe Simona Gherghe. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe se numără printre femeile care i-au stârnit interesul edilului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș. În urmă cu mai mulți ani, primarul ar fi curtat-o insistent pe celebra prezentatoare, însă fără succes. Simona Gherghe a declarat la vremea respectivă că nu este interesată de parlamentar.

Cătălin Cherecheș, fascinat de Simona Gherghe

Se pare că primarul municipiului Baia Mare a avut dintotdeauna o slăbiciune pentru femeile frumoase. În urmă cu mai mulți ani, edilul a pus ochii pe nimeni alta decât celebra prezentatoare Simona Gherghe. Așa că a început să o curteze și să facă tot felul de gesturi pentru a o impresiona.

ADVERTISEMENT

Pe vremea când prezenta emisiunea Acces Direct, Simona Gherghe a primit de la Cătălin Cherecheș un buchet de trandafiri chiar la redacția emisiunii. Buchetul era însoțit și de un bilețel, în care politicianul o felicita pe blondină pentru emisiunea pe care o modera. Însă Simona nu a lăsat garda jos. Ba dimpotrivă, nu a fost deloc impresionată de gestul primarului din Baia Mare.

Simona Gherghe l-a refuzat pe primarul din Baia Mare

Deși primarul din Baia Mare a încercat să o impresioneze pe prezentatoare cu un gest romantic, aceasta din urmă l-a refuzat politicos. Simona Gherghe spunea la vremea respectivă că nu îl cunoaște pe edil și nici nu își dorește să dea curs insistențelor politicianului.

ADVERTISEMENT

„Am primit un buchet la redacţie de la acest individ, însă n-am auzit în viaţa mea de el. Nu ştiu cine este, nu l-am văzut pe nicăieri şi nu prezintă niciun interes pentru mine”, spunea Simona Gherghe pentru ziarul Ring.

Dar Simona Gherghe nu a fost singura blondă din showbiz căreia Cătălin Cherecheș i-a făcut avansuri. Nu de puține ori s-a speculat faptul că primarul din Baia Mare ar fi avut o legătură cu Elena Udrea. Ba mai mult decât atât, gurile rele spuneau că politicianul ar fi fost motivul divorțului dintre Elena Udrea și Dorin Cocoș.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cherecheș, relație secretă cu Mariana Moculescu

În urmă cu câteva zile, Mariana Moculescu a făcut declarații bombă despre relația pe care a avut-o cu edilul. Cei doi au trăit o poveste de dragoste de scurtă durată, iar celebra brunetă a avut numai cuvinte de laudă la adresa primarului din Baia Mare.

“Am avut o relație frumoasă, de respect, curtoazie și chiar mai mult. A fost o relație de scurtă durată, cam de 4 luni. El îmi trimitea niște mesaje superbe. Nu îl voi uita niciodată. El nu îmi spunea Mariana, ci Lady. Dar el este mai tânăr cu 10 ani decât mine. Nici nu m-am gândit că va fi mai mult între noi. Eu nu am vrut să îi răpesc tinerețea.

ADVERTISEMENT

Mă bucur mult că l-am cunoscut, mi-a plăcut mult ca bărbat. Noi ne-am întâlnit destul de greu, pentru că eu m-am lăsat așteptată. Acum știu că s-a căsătorit, are o soție frumoasă. Dar a fost ceva frumos între noi. Dar lucrurile nu au mers și pentru că eu eram în București, el la Baia Mare. Pe actuala lui soție o cunoștea de pe vremea în care mă curta pe mine. Mi-a făcut plăcere să îl cunosc, pot spune că am fost mândră.

Știu că multe femei și-ar fi dorit să aibă măcar o întâlnire cu Cătălin. El a fost foarte gentil cu mine și foarte domn. M-a măgulit în acest răstimp. El mi-a ridicat mereu moralul, a fost printre puținii bărbați din viața mea care și-a arătat generozitatea și gentilețea. Pot spune că puțin așa, regret că l-am pierdut. Dar l-am felicitat atunci când am văzut că s-a căsătorit. Îi doresc tot binele din lume. Mai ales că am aflat și că soția lui este însărcinată”, a declarat Mariana Moculescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT