Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Secretul victoriei cu Rapid. Cum a ajuns Voluntari pe locul 2 în SuperLiga cu un buget minuscul

FC Voluntari este pe 2 în Superliga, după ce elevii lui Ilie Poenaru au reușit să câștige trei din primele patru etape.
09.08.2023 | 10:00
Secretul victoriei cu Rapid Cum a ajuns Voluntari pe locul 2 in SuperLiga cu un buget minuscul
FC Voluntari este surpriza sezonului. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a produs surpriza etapei a patra din Superliga. Pe un stadion arhiplin, Rapid a cedat în fața elevilor lui Ilie Poenaru, scor 2-1, după un meci care a fost deschid de o gafă incredibilă a lui Horațiu Moldovan, care a luat gol în secunda 12.

Secretul lui FC Voluntari, echipa de pe locul 2 în SuperLiga

După plecarea lui Liviu Ciobotariu de la echipă, mulți credeau că ilfovenii își vor pierde din prestigiul acumulat în ultimii ani. Nu a fost însă așa, echipa având un start de sezon aproape perfect.

ADVERTISEMENT

La echipă a venit Ilie Poenaru, cel care făcuse anterior o treabă excelentă și la Academica Clinceni, a păstrat echipa în topul Superligii. În acest moment, doar FCSB este peste Voluntari în clasament.

Aducerea lui Poenaru a fost a mea, 100%, cu acordul domnului primar. Toate deciziile care se iau sunt ale mele, bune, proaste, mi le asum si pe cele proaste. În anumite condiții normale, puteam să fim și pe primul loc, vă aduceți aminte cum am pierdut cu Farul.

ADVERTISEMENT

Acum vreo două sezoane am stat vreo trei luni de zile pe locul trei. Până la meciul cu Farul aveam 14 meciuri fără înfrângere. Mă bazez pe valoarea jucătorilor și pe stafful tehnic, sunt argumente ce ne conduc spre optimism. Este rezultatul unei munci de aproape trei ani de zile.

Sunt foarte apropiat de staff și de tot ce înseamnă FC Voluntari. A fost o presiune enormă în toată săptămâna premergătoare meciului. Au venit mulți oameni care ușor ușor încep să simpatizeze cu FC Voluntari. A fost prima oară, de când sunt eu aici, când am jucat cu casa închisă.

ADVERTISEMENT

Dacă rapidiștii nu credeau că au un meci greu nu veneau într-un număr atât de mare. Am spus, noi am jucat la victorie, asta este mentalitatea echipei”, a spus Bogdan Bălănescu, la FANATIK SUPERLIGA.

Sezonul 2015-2016 a fost primul pentru FC Voluntari în prima divizie. Cea mai bună clasare a fost locul patru, la finele sezonului 2021-2022, în timp ce clasarea cea mai slabă a fost locul 14.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cu HORIA IVANOVICI, poate fi urmărită live pe FANATIK.RO luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30.

Secretul lui FC Voluntari

ADVERTISEMENT