Sport

Ședință furtunoasă la Sepsi: „De astăzi, schimbăm foaia!”. Ultimatum pentru Ciobotariu

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, a mărturisit că în vestiarul echipei a avut loc o ședință care i-a scuturat serios pe jucători.
01.11.2023 | 18:00
Sedinta furtunoasa la Sepsi De astazi schimbam foaia Ultimatum pentru Ciobotariu
Ședință furtunoasă la Sepsi: „De astăzi, schimbăm foaia!”. Ultimatum pentru Ciobotariu
ADVERTISEMENT

Mai mult, antrenorul echipei Liviu Ciobotariu a primit un ultimatum clar: 4 puncte în următoarele două etape, sau patronul Dioszegi va căuta un alt staff tehnic. În condițiile în care covăsnenii joacă acasă cu Petrolul și Rapid București, misiunea pare aproape imposibilă.

Ședință furtunoasă la Sepsi: „De astăzi, schimbăm foaia!”.

”Am discutat cu staff-ul, două ore. De astăzi, schimbăm foaia! Am depistat problema că este la jucători, individual. Jucătorii dau vina mereu pe colegi. Nu e fair play. S-au format bisericuțe, își reproșează unul celuilalt că din cauza lui n-avem rezultate. Unitatea s-a destrămat. Cred că după discursul de astăzi și-au dat seama că doar uniți putem să redevenim o echipă care joacă fotbal.

ADVERTISEMENT

Cu Bodo am zis de 25.000 de euro primă dacă intrăm în grupe, de jucători. Poate din cauza asta au început să-și reproșeze, ceva s-a rupt. Altfel nu-mi explic, totul era OK, începând de la Bodo Glimt totul e pe dos”, a remarcat Laszlo Dioszegi. Așadar, jucătorii s-ar fi obișnuit cu primele de lux din Conference League, iar acum nu ar mai fi motivați să joace în SuperLigă pentru ”mărunțiș”.

Chiar și așa, Dioszegi nu s-a ferit să-l tragă de mânecă pe Ciobotariu, pentru că ar fi prea mare și a anunțat că antrenorul are zilele numărate pe banca echipei. Ultimatumul e valabil în următoarele două etape, însă Ciobotariu s-ar putea salva dacă echipa va obține cel puțin 4 puncte cu Petrolul și Rapid.

ADVERTISEMENT

Ultimatum pentru Ciobotariu, are două etape să se salveze

”Poate și Ciobotariu a fost prea moale, și jucătorii au reproșat azi că nu a avut o mână de fier, ca și domnul Leo Grozavu. Poate puțin jucătorii s-au culcat pe spate, au crezut că au primit premiul pentru cele două meciuri câștigate cu Aktobe și CSKA Sofia. Acum e o sumă infimă, față de ce au primit pentru Aktobe.

Poate unii jucători nu-au fost ținuți de brâu când trebuia. A zis și Ciobotariu că va schimba astăzi foaia, că nu e posibil să existe bisericuțe. Cel mai urât lucru, să dai vina pe celălalt. Să ne uităm în ochi, să recunoaștem că am greșit toți, nici unul n-a jucat nimic. Strict de ce s-a întâmplat ieri.

ADVERTISEMENT

Am întrebat dacă se simt în stare să redreseze corabia, să spună sincer, toți cei patru antrenori au spus că da. E un lucru bun că și-au dat seama că trebuie să redresăm corabia. În momentul de față avem două meciuri acasă, am și zis că vrem minim 4 puncte, ca să avem pretenții la play-off. Dacă nu acumulăm minim 4 puncte, încet încet spunem adio la play-off. Să fim sinceri, mai sunt 15 meciuri. După acestea două meciuri vedem (n.r. soarta lui Ciobotariu). Vedem cum se vor comporta pe teren”, a explicat Diosezgi.

Mai mult, patronul celor de la Sepsi a anunțat că va face curățenie în lot la iarnă, pentru că ar exista mai mulți fotbaliști care nu ar mai fi prea implicați. ”E posibil, dacă jucătorii nu se gândesc la club, drumurile noastre trebuie să se despartă. Nu las pe nimeni să-și bată joc de club și de suporterii noștri minunați.

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptam să intrăm în grupele europene, dar nici să fim umiliți de o echipă de liga a doua în Cupa României. Modul cum a decurs meciul, prima repriză ne domina clar Corvinul pe noi. În repriza a doua în minutul 80 atacau în valuri. E cel mai greu moment de când sunt la Sepsi, toți aveam așteptări mult mai mari. Au trecut 13 sau 14 etape, nu pot să spun un singur meci în care am jucat fantastic. Chiar dacă am câștigat, jocul a lăsat de dorit”, a concluzionat Dioszegi la Digi Sport.

ADVERTISEMENT