Sport

Sepsi, pe un butoi cu pulbere după eliminarea din Cupa României Betano: „Matei nu e accidentat! S-a certat cu staff-ul!”

Sepsi stă pe un butoi cu pulbere după eliminarea din Cupa României Betano, în urma înfrângerii suferit contra Corvinului Hunedoara, scor 0-1.
31.10.2023 | 21:07
Sepsi pe un butoi cu pulbere dupa eliminarea din Cupa Romaniei Betano Matei nu e accidentat Sa certat cu stafful
Sepsi, pe un butoi cu pulbere după eliminarea din Cupa României Betano. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a luat „foc” după eliminare și a spus că fotbaliștii au început să aibă fițe, dezvăluind că unii dintre jucători au fost nemulțumiți că au stat la un hotel de patru stele în loc de unul de cinci stele și că mijlocașul Cosmin Matei nu a ieșit din teren din cauza unei accidentări, ci din cauza unei cerți cu staff-ul tehnic.

Sepsi, pe un butoi cu pulbere după eliminarea din Cupa României Betano

Sepsi stă pe un butoi cu pulbere după ce a fost eliminată din Cupa României Betano, Laszlo Dioszegi având o intervenție dură asupra jucătorilor săi: „Unii dintre jucători au început să aibă fițe!

ADVERTISEMENT

Noi le-am oferit condiții și văd că unii au început să se gândească la ce hotel stau și la ce hotel nu stau. Am auzit că unii jucători sunt nemulțumiți de hotel, în loc să se ocupe de fotbal, se ocupă de alte lucruri care nu au rost.

Nu le e gândul la fotbal, noi facem tot ce depinde de noi, dar avem și noi dorința ca ei să dea timp de 90 de minute totul pe teren, cum nu s-a întâmplat azi”.

ADVERTISEMENT

Nu sunt singurele probleme de la Sepsi, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că un fotbalist al covăsnenilor a fost prins beat la volan noaptea, pe străzile din Sfântu Gheorghe.

„Antrenorul trebuie să pună piciorul în prag!”

„Zvonurile se află, aș vrea să știu care sunt problemele lor, noi suntem cu salariile pe zi, nu pe lună, nu pe săptămână. Poate ăsta e un lucru negativ în România, poate ar trebui să simtă presiunea. Ce am văzut azi e de toată jena.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ar trebui să pună piciorul în prag! Trebuie să schimbe atitudinea în fața jucătorilor. Dacă jucătorii se unesc, antrenorul nu are nicio șansă.

În ședința de mâine vreau să vorbesc cu toată lumea, după să luăm decizii. Noi nu suntem clubul care schimbă antrenorul repede, dar trebuie să avem o discuție față în față pentru că așa nu mai merge”, a continuat Laszlo Dioszegi, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„De două luni de zile, de la meciul cu Bodo Glimt, nu am văzut un meci bun făcut de noi. Asta e realist! Matei nu a fost accidentat astăzi, a fost o ceartă între staff-ul tehnic și Matei. Matei nu a fost schimbat din cauza unei accidentări, ci din cauza unei cerți, nu el trebuia să bată lovitura liberă în prima repriză.

Lucrurile nu sunt chiar ok. Trebuie să vedem dacă e așa cum am auzit. Vreau mâine să stau la discuție, să văd exact cum stă treaba, nici nu vreau să spun ceva ce să regret după. Vreau să văd ce spun antrenorii, după luăm decizii. Dăruirea de azi a jucătorilor nu ne dă nicio șansă la play-off.

În era lui Bergodi a fost o singură dată când jucătorii s-au aliniat împotriva preparatorului fizic, dar dovada că jucătorii nu au avut dreptate, e că la Rapid lucrurile sunt în regulă”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT
1,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul CSA Steaua - Rapid