News

Șefi ai Poliției Dej, petrecere cu interlopi în timpul stării de urgență. Anchetă demarată de IPJ Cluj

25.04.2020 | 12:54
Șefi ai Poliției Dej, petrecere cu interlopi în timpul stării de urgență. Anchetă demarată de IPJ Cluj
Șefi ai Poliției Dej, petrecere cu interlopi în timpul stării de urgență. Anchetă demarată de IPJ Cluj. Sursa foto: ziardecluj.ro
ADVERTISEMENT

O serie de șefi și polițiști din Dej ar fi participat la o petrecere cu interlopi în timpul stării de urgență. Acest lucru reiese dintr-o serie de imagini postate de o publicație locală.

Șefi ai Poliției Dej, petrecere cu interlopi în timpul stării de urgență. Anchetă demarată de IPJ Cluj

Recent, în mediul online au apărut imagini cu Alin Câmpean, șeful Poliției din Dej, și Valer Gavrilă, agent-șef principal la Serviciul de Ordine Publică în același municipiu. Aceștia apar în imagini de la petreceri cu personaje cunoscute în zonă drept interlopi, scrie site-ul Ziardecluj.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, pozele sunt de la o petrecere în aer liber, care ar fi avut loc în data de 12 aprilie. Între timp, după izbucnirea scandalului, imaginea a fost ștearsă de pe Facebook.

Totodată, o altă imagine în care apare un polițist din Dej, a fi fost făcută la o petrecere din Dej, și postată ulterior pe Instagram. În ea apare un polițist de la Ordine Publică, agent șef principal Valer Gavrilă, alături de alți dejeni. Atât acesta, cât și alte persoane din imagine poartă măști de protecție.

ADVERTISEMENT

IPJ Cluj, ancheta internă după apariția imaginilor

În acest moment, Inspectoraul Județean de Poliție Cluj a demarat o anchetă internă pentru a elucida dacă imaginile sunt făcut în perioada stării de urgență.

”În urma imaginilor și a informațiilor apărute în spațiul public, conform cărora un polițist cu funcție de conducere ar fi participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane.

Acesta aspect contravine prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de urgență, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT

Până la această oră, autenticitatea conținutului fotografiei nu a fost contestată. Aceasta a fost doar ştearsă de pe reţelele de socializare şi au apărut comentarii cum că ar fi fost “făcută anul trecut“, anunță sursa citată.

Contactat de jurnaliștii din Cluj pentru a obține un punct de vedere în acest caz, Alin Câmpean, şeful Poliţiei municipiului Dej, s-a ferit să facă declarații, rezumându-se la a spune că ”În momentul de față mă abțin de la comentarii sau declarații întrucât este o cercetare dispusă de către IPJ Cluj”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri