Sport

„Șeful de Trib” din WWE e șef și în… garaj!

Colecția de mașini de lux a invincibilului Roman Reigns, superstarul momentului în întreaga industrie a wrestlingului profesionist, este ca un... pinfall pentru orice adversar în domeniul cailor-putere pe 4 roți. Victorie înainte de limită!
07.10.2023 | 07:30
Seful de Trib din WWE e sef si in garaj
„Șeful de Trib” din WWE e șef și în... garaj! FOTO: Twitter Roman Reigns
ADVERTISEMENT

Roman Reigns (n.r. Leati Joseph „Joe” Anoa’i) este superstarul momentului în întreaga industrie a wrestlingului profesionist. Luptătorul în vârstă de 38 de ani îi calcă deja pe urme celebrului său văr Dwayne „The Rock” Johnson și are la activ câteva apariții în producții holywoodiene. Până să se definească în totalitate ca actor, cel supranumit „The Tribal Chief” (n.r. – Șeful de Trib) domină cu autoritate WWE (n.r. – World Wrestling Entertainment). Neînvins de aproximativ trei ani, campionul mondial al celei mai tari companii de wrestling de pe glob este în TOP 3 cei mai bine plătiți luptători. O parte din avere este cheltuită pe bolizi la care unii nici nu îndrăznesc să viseze, colecția sa de mașini urmând să vă fie prezentată de FANATIK în rândurile de mai jos.

Colecția de mașini a lui Roman Reigns. „Șeful de trib din WWE” e șef și în… garaj!

Până să intrăm în garajul lui Roman Reigns, să lămurim ce este un pinfall, termenul folosit în subtitlu. Pe scurt, pinfall, sau „numărătoarea până la 3”, este cel mai întâlnit procedeu de a câștiga o luptă. Concret, un wrestler trebuie să-și aducă adversarul la podea, cu ambii umeri lipiți de suprafața ringului și să-l țină așa cât timp arbitrul numără până la 3.

ADVERTISEMENT

Sunt mai multe metode de a efectua un pinfall, cea mai utilizată fiind aceea în care wrestlerul se „lungește” deasupra adversarului și își trece un braț pe sub unul din picioarele acestuia, așteptând numărătoarea arbitrului.

Land Rover Range Rover, să încapă el, soția și cei… 5 copii!

Roman Reigns este căsătorit din decembrie 2014 cu Gallina Becker. Au 5 copii, dintre care două perechi de gemeni. Având în vedere familia frumoasă, dar numeroasă pe care o are, din colecția multiplului campion mondial nu putea lipsi un bolid pe măsură, care să îi asigure întreg confortul, lui și celor dragi. Este vorba despre un Land Rover Ranger Rover, vehiculul fiind alimentat de un motor V8 dublu turbo de 5,0 litri, care produce 510 CP și o forță de 623 N-m. SUV-ul poate trece de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde și are o viteză maximă de 250 km/h. Această „bestie” a constructorului britanic de mașini costă aproximativ 140.000 de dolari.

ADVERTISEMENT
Land Rover Range Rover
Land Rover Range Rover

Mercedes Benz GLS Class pentru 120 de kilograme „dispuse” pe 1,91 metri

Având în vedere că măsoară 1,91 metri și cântărește 120 de kilograme, nici nu este de mirare că lui Roman Reigns îi plac nu doar mașinile puternice, ci și mari. Reigns se poate lăuda cu un model GLS Class de la Mercedes Benz. Acesta este alimentat de un motor de 2,9 litri dublu turbo cu șase cilindri, care produce 382 CP și 701 N-m de forță. Acest „tanc pe 4 roți” are nevoie de doar 5,9 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h și poate atinge viteza maximă de 250 de kilometri pe oră. Prețul la care este evaluat acest super-bolid este de 99.000 de dolari.

Mercedes Benz GLS Class
Mercedes Benz GLS Class

Cadillac Escalade potrivit pentru campionul neînvins de 3 ani

Din parcul auto cu care se laudă Roman Reigns face parte și un Cadillac Escalade, o mașină care se potrivește perfect pentru campionul care deține titlul suprem în WWE din 31 august 2020! Cadillac Escalde este alimentat de un motor V8 dublu turbo de 6,2 litri și atinge viteza maximă de 180 km/h. Motorul său produce 420 CP și o forță de 625 N-m. Acest bolid atinge suta în doar 6,7 secunde și costă aproximativ 88.000 de dolari.

ADVERTISEMENT
2021 Cadillac Escalade
2021 Cadillac Escalade

Mercedes Benz V-Class de familie

Din aceeași categorie de mașini de familie ca și Land Rover Range Rover face parte și un Mercedes Benz V-Class. Supranumit și „The Big Dog”, superstarul WWE este proprietarul acestui automobil care are un motor de 2,0 litri cu turbo dublu și 4 cilindri. MUV-ul produce 163 CP și 380 N-m de forță și poate atinge 100 km/h în doar 12,1 secunde. Viteza sa maximă este de 190 de km/h, iar în Statele Unite ale Americii pornește de la prețul de 65.000 de dolari.

Mercedes Benz V-Class
Mercedes Benz V-Class

Nissan Rogue la preț de… România!

În garajul lui Roman Reigns și-a făcut loc și un Nissan Rouge. E controlat de turbocompresor de 1,5 litri cu trei cilindri, care produce 201 CP. SUV-ul produs de constructorul japonez atinge 100 km/h în doar 7,8 secunde, iar prețul nu este de speriat, „doar” 25.490 de dolari.

ADVERTISEMENT
Nissan Rogue
Nissan Rogue

Chevrolet Equinox de zi cu zi

În rarele momente în care renunță la titulatura de „Șef de Trib” al Universului WWE, Roman Reigns folosește o mașină și mai… „modestă”, sub caroseria unui Chevrolet Equinox. Este un autovehicul de zi cu zi, care are un motor turbo în linie de 1,5 litri cu 4 cilindri, care produce 175 CP cu 276 N-m la 2000-4000 rpm. Automobilul conține un program reglabil cu 6 trepte, cu o viteză maximă de 202 km/h, pe care o atinge în numai 9,6 secunde. Prețul mașinii este de aproximativ 24.795 de dolari.

Chevrolet Equinox
Chevrolet Equinox

Uriașul care a învins leucemia

Viața lui Roman Reigns nu a fost doar lapte și miere. Deși provine dintr-una dintre cele mai respectabile familii de wrestleri din istorie, Anoa’i, campionul mondial în exercițiu a fost încercat de multe probleme până să ajungă „fața” companiei. Cel mai greu obstacol pe care l-a avut de depășit Reigns a fost lupta cu o boală extrem de periculoasă.

Pe 22 octombrie 2018, în cadrul unui episod al show-ului Monday Night Raw, într-o perioadă în care deținea titlul Universal, Roman Reigns a făcut un anunț care a șocat întreaga lume, întristându-i chiar și pe cei mai mari contestatari ai săi: suferea de leucemie, o boală de care credea că a scăpat în 2009, la doi ani distanță de la diagnosticul pus în mai 2007, atunci când evolua pentru echipa de fotbal american Minnsota Vikings.

În consecință, Roman a fost nevoit să renunțe la titlul mondial și să încerce să câștige un nou meci, chiar pe viață și pe moarte la propriu, cu maladia cunoscută drept „boala sângelui alb”. Tratamentul a dat însă repede roade și, pe 25 februarie 2019, la patru luni de la momentul retragerii, „The Big Dog” s-a întors în ringul de wrestling, mărturisind lumii întregi că leucemia a făcut pasul înapoi și că are acordul medicilor să lupte din nou. Povestea luptei lui Roman Reigns cu leucemia poate fi citită în detaliu pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro.

Cred că este important ca oamenii să știe că leucemia nu trebuie să fie o sentință la moarte. Puteți continua să vă trăiți viața, să vă urmați visurile și să vă îndepliniți obiectivele. Eu asta am reușit să fac, cu un tratament adecvat și cu sprijinul potrivit” – Roman Reigns

Roman Reigns a învins leucemia
Roman Reigns a învins leucemia

Reședință de peste 2 milioane de dolari în marele Gulf Coast din sudul SUA

Roman Reigns locuiește în Tampa, Hillsborough County, Florida. Propietatea în care își trăiesc viața de zi cu zi campionul mondial și familia sa valorează nici mai mult, nici mai puțin de 2.436.216 dolari. Înainte, de a se muta pe țărmul Golfului Tampa (din marele golf al sudului Statelor Unite, „amestecat” cu Golful Mexic), superstarul WWE a locuit în Bloomingdale, DuPage County, Illinois, la 40 km nord-vest de uriașul Chicago, într-o casă pe care a vândut-o cu 800.000 de dolari.

Palmaresul lui Roman Reigns

Pe lângă faptul că nimeni nu a reușit să îl detroneze în aproximativ trei ani de zile, „Șeful de Trib” este și unul dintre cei mai decorați wrestleri din WWE.

  • 4 titluri WWE
  • 2 titluri WWE Universal
  • 1 titlu Intercontinental
  • 1 titlu WWE United States
  • 1 titlu WWE Tag Team (împreuna cu Seth Rollins)
  • Royal Rumble (2015)

Eu nu încerc să ajung cel mai bun, eu sunt cel mai bun. Sunt THE GOAT (n.r. – termen pentru „cel mai bun din toate timpurile”) în cadrul propriei mele performanțe. Simt că mă împing în mod constant și sunt înconjurat de cei mai mari concurenți la simplu. Sunt Campion Universal, în calitate de cap de top al WWE, sunt chipul acestei companii de miliarde de dolari, sunt cel mai mare din toate timpurile” – Roman Reigns

Roman Reigns. FOTO: WWE
Roman Reigns. FOTO: WWE
  • 5 milioane de dolari pe an câștigă Roman Reigns în WWE
  • 20 de milioane de dolari este suma la care e estimată averea luptătorului american
  • 6 titluri mondiale are Reigns în palmares

31 august 2020 este data de la care Roman Reigns deține titlul suprem în WWE. Doar trei luptători din istoria companiei au păstrat centura de campion mondial o perioadă mai lungă: Bruno Sammartino – 2.803 zile, Bob Backlund – 2.135 zile și Hulk Hogan – 1.474 zile

ADVERTISEMENT