News

Șeful Poliției din Lugoj, plimbare cu câinii pe un câmp. Oamenii solicită amendă pentru încălcarea regulilor

22.04.2020 | 11:07
Șeful Poliției la plimbare cu animalele de companie. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Șeful Poliției din Lugoj a ieșit la plimbare cu câinii pe un câmp. Nu a ezitat și a făcut și câteva fotografii pe care a decis să le urce pe o rețea de socializare. Nu a durat mult până când au apărut primele critici.

Șeful Poliției din Lugoj, plimbare cu câinii pe un câmp

Mai exact, în imagini, polițistul este surprins pe un câmp, deși el locuiește în oraș. În mod evident, numeroase persoane s-au întrebat dacă nu ar trebui amendat pentru încălcarea ordonanțelor militare.

ADVERTISEMENT

 “Am făcut doi câini fericiți…” – este mesajul care însoțește postarea din 20 aprilie. Mesaj care a stârnit și mai multă furie având în vedere izolarea forțată a oamenilor.

Oamenii solicită amendă pentru încălcarea regulilor

Astfel, persoanele au comentat ironic și au readus aminte de faptul că animalele de companie pot fi plimbate numai în apropierea locuinței.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, cei care au comentat la poze s-au întrebat și dacă nu cumva Florin Nistor-Dumitru a încălcat ordonanțele militare, unele pe care trebuie să le respecte toată lumea.

În răspunsul celor de la IPJ Timiș, polițiștii spun că, într-adevăr, ordonanțele se aplică în cazul tuturor, indiferent de statut social, vârstă, sex sau funcție.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Dumitru a rămas nesancționat pentru că nu a fost prins în flagrant atunci când încălca prevederile ordonanțelor.

Practic, polițiștii au transmis că nu pot să dea amenzi bazându-se doar pe fotografiile pe care șeful de la Locală le-a postat pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

În același timp, Dumitru a răspuns nemulțumirilor internauților, spunând că a completat declarația bifând punctul 5.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: