Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Şeful unui club din Superliga surprinde: “Până acum, impresarii au câştigat cel mai mult”. A dezvăluit suma în direct

Șeful unui club din SuperLiga a surprins în direct la FANATIK SUPERLIGA. Conducătorul a dezvăluit ce sumă au câștigat impresarii de pe urma unor transferuri.
27.10.2023 | 11:12
Seful unui club din Superliga surprinde Pana acum impresarii au castigat cel mai mult A dezvaluit suma in direct
Câți bani au încasat impresarii de pe urma transferurilor. Anunțul făcut de un șef din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

UTA Arad a avut o campanie de transferuri spectaculoasă. Arădenii au adus peste 20 de jucători, iar Alexandru Meszar, șeful clubului antrenat de Mircea Rednic, a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA suma pe care au obținut-o impresarii de pe urma jucătorilor.

Şeful unui club din Superliga surprinde: “Până acum, impresarii au câştigat cel mai mult”. A dezvăluit suma în direct

După o lungă perioadă de agonie, jocul celor de la UTA Arad s-a îmbunătățit, iar rezultatele au început să apară. Formația pregătită de Mircea Rednic a remizat cu Rapid și Farul în ultimele două etape, scor 2-2, fiind aproape să iasă victorioasă din ambele meciuri.

ADVERTISEMENT

Alexandru Meszar este de părere că jucătorii aduși la echipă încep să intre în linie dreaptă cu pregătirea fizică. Conducătorul arădenilor a dezvăluit că salariul jucătorilor de la UTA Arad variază între 6.000-8.000 de euro. Astfel, Meszar a explicat că un impresar încasează o sumă de bani echivalentă cu salariul jucătorului.

„Nu este secret, noi avem o politică a clubului. Indiferent ce cere impresarul, noi putem oferi echivalentul unui salariu al jucătorului. Jucătorii sunt undeva la 6, 7, 8 mii de euro salariu. Deci după fiecare jucător, impresarul încasează un salariu al jucătorului.

ADVERTISEMENT

(n.r. vă apropiați de 200.000 de euro) Da. Din cei 25, cel puțin 6, 7 jucători nu sunt la acel nivel salarial, pentru că au venit și juniori. Impresarii sunt foarte mulți. Nu suntem pe unul sau doi impresari. Sunt cel puțin 10 impresari care au furnizat acești 20 de jucători”, a dezvăluit Alexandru Meszar, la FANATIK SUPERLIGA.

Cum arată campania de transferuri din iarnă de la UTA Arad: „Vom avea plecări garantat”

UTA Arad deține un lot extrem de numeros după valul de veniri din vară. Alexandru Meszar a dezvăluit că în iarnă vor exista 4-5 plecări de la echipă. Totodată, șeful formației din Arad a explicat că vor exista mai puține sosiri.

ADVERTISEMENT

„Vom avea plecări garantat undeva la 4-5 jucători și veniri maxim una-două. Poate să nu fie niciuna. Pe fiecare compartiment există concurență, deci avem jucători. Dorim să îmbunătățim. Lotul este destul de mare, dorim să și renunțăm la câțiva din ei.

Vor fi mai multe plecări decât sosiri. Vor veni maxim unu-doi jucători. (n.r. v-ați decis cine pleacă?) Mai sunt jocuri. Fiecare jucător mai are posibilitatea să ne convingă. Chiar mă gândeam ieri.

ADVERTISEMENT

Din afacera asta cel mai mult au câștigat impresarii, având în vedere că fiecare jucător are impresar. Sperăm că și noi vom avea beneficii sportive. Ei le au sigur, la noi rămâne cu semnul întrebării”, au fost cuvintele lui Alexandru Meszar.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Dezvăluirea lui Meszar despre banii obținuți de impresari: „La noi rămâne cu semnul întrebării”

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze